Как ще нямаш с кого да споделиш? толкова време си с един човек и (вярно малко си предубедена към него сега,но..) не можеш да му споделиш какво чувстваш и какво искаш от него? моята връзка е още в разцвета си,скоро с приятеля ми направихме година и няма нещо,което да не сме си споделили.няма тайни.и ако искаш да запазиш връзката,то не трябва тя да се гради върху измами.моят съвет е да отидеш при въпросния човечец дето толкова те кара да страдаш сега и да му кажеш всичко което ти се върти в главата,да крещиш,да спориш,да настояваш да ти признае..естествено може и да не е виновен,но обедиш ли го че не си ли признае и по-късно разбереш от някъде и този път си обедена че е вярно,то тогава край..разбере ли го ще си каже,ако ли не,то тогава не е достоен за теб.знам че така като го казвам звучи лесно "не е за теб,оставяй го като не си признава" , знам какво ще ти бъде,трябва да си много силна и да не се оставяш от любов да си с него.защото това не е любов,а навик който след време ще забравиш,за да намериш някой,който ще може да сподели живота си с теб.това може и да е твоето момче,но тепърва следва да разбереш дали е така.. успех