.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Дискотеките

Какво мислите за това : http://vbox7.com/play:7c940721

Град
    с0фия
    ами България , какво искаш
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Хах не смятам да го гледам само та поздравявам за правилния избор на бойно изкуство

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Хах не смятам да го гледам само та поздравявам за правилния избор на бойно изкуство
    Мерси

UJAS!!!
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Леле баси дискотеките

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    za 6tastie tva lqto ne popadnax na podobni izp1lneniq.............ama kvi li raboti ne stavat napray.........
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Plovdiv
    omg

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ако момичето беше на 18, едва ли щеше да се вдига такъв шум около това клипче. И в чужбина има подобни случки, и ако са пълнолетни хората, какво им пречи да играят на подобни игри, ако ще и в дискотека да е? И вие правите секс под 18, какво се възмущавате? Ако бяхте там, щеше да ви е забавно, стига сте лицемерничили.

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Ако момичето беше на 18, едва ли щеше да се вдига такъв шум около това клипче. И в чужбина има подобни случки, и ако са пълнолетни хората, какво им пречи да играят на подобни игри, ако ще и в дискотека да е? И вие правите секс под 18, какво се възмущавате? Ако бяхте там, щеше да ви е забавно, стига сте лицемерничили.
    Един честен човек.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

За съжаление жените стават все по големи к****, колкото и да не ни се иска, тежко ни! Аз с всеки изминал ден се убеждавам, че чувства не трябва да има, незнам за вас..
    http://www.vsichko.com - Портал - ВСИЧКО
    http://www.jeidy.net - Watch and Share your Videos

аз не виждам ниииищо лошо в това!!!

нали в тези дискотеки би трябвало да се пускат само 18+ /да - в Приморско , Китен и ММЦ Приморско таази година имаше 2 дискотеки в който може ежентуално да ти погледнат личната карта , но това е друга тема/
    не виждам къде е проблема!??!
    да не би в дечкотеките в София тези неща да не се случват / или по-точно казано в тоалетните им или пред тях/най-близките храстчета//
    честно казано - съжалявам че не съм го засекал това - бих взел участие но не ми се вярва да го спечеля

тук във форума има какви ли не глупости на тема секс и на никой не му пука / 12-13 годишни си правят секс наволя и на никой дори не му прави впечатление а на това се чудите..............................

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

Hahahaha бахти яката игра и коментарите дет се обаждат хората рулират D: "Те са за разстрел бе "
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Цитирай Първоначално написано от c0d3r
    За съжаление жените стават все по големи к****, колкото и да не ни се иска, тежко ни! Аз с всеки изминал ден се убеждавам, че чувства не трябва да има, незнам за вас..
    +1

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    ами България , какво искаш

Град
    Никъде и Навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    Цитирай Първоначално написано от c0d3r
    +1
    4e za6to jenite sa samo vinovni onq det go e virnal tam kav e ....... jenata kat prai prostotii na publi4no mqsto kurva pak maja- o6te pogolqma kyrva

Град
    Варна
    Мноого смях!Хареса ми как започна предаването един от зрителите като почна темата за пенсионерите
    ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!

Re: Дискотеките

Цитирай Първоначално написано от todor_sh

супер кво аз бях там беше мноо яко

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Един честен човек.
    +1 [!]
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Re: Дискотеките

Цитирай Първоначално написано от todor_sh
    Мерси за клипчето ... не че е супер да го гледаме ... но като му се дава гласност ще почнат да спрат да се правят такива работи

Град
    ne se znae
    Mii LAPIOVRA e nai qkata diskoteka kvo da vi kaja samo tam mogat da se slu4at takiva raboti i ot vreme nevreme v tequila ima izpalneniq..Primorsko e super prez lqtoto nai dobroto mqsto za po4ivka i razvle4eniq...
    Pffffffffff

Град
    nowhere
    УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! кое му е нормалното ...не знам?? тия хора изобщо не мислят..!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    хахха все пак Българияяяя
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

кво България ве .. някой тук пак си мисли че е открил топлата вода .. тези неща по света се правят от толкова години. поразровете се да видите в USA за какво става въпрос ... има толкова много фестивали, клубове и социални кръгове които са изцяло посветени на провокативния публичен секс без задръжки. Или се поинтересувайте какви неща се случват в UK на така наречените Hen/Stag партита, поне съм бил на такива и съм виждал с очите си. Или последния писък на модата сред 15 годишните .. рейнбоу парти .. Друг е въпроса че в легалните версии навсякаде участниците са над 18.
    Секса мръсен ли е ?
    Само ако се прави както трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си