- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дискотеките
Какво мислите за това : http://vbox7.com/play:7c940721
ами България , какво искаш![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Хах не смятам да го гледам само та поздравявам за правилния избор на бойно изкуство![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
UJAS!!!![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
za 6tastie tva lqto ne popadnax na podobni izp1lneniq.............ama kvi li raboti ne stavat napray.........
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
omg![]()
![]()
![]()
Ако момичето беше на 18, едва ли щеше да се вдига такъв шум около това клипче. И в чужбина има подобни случки, и ако са пълнолетни хората, какво им пречи да играят на подобни игри, ако ще и в дискотека да е? И вие правите секс под 18, какво се възмущавате? Ако бяхте там, щеше да ви е забавно, стига сте лицемерничили.
Един честен човек.Първоначално написано от Nam3less3
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
За съжаление жените стават все по големи к****, колкото и да не ни се иска, тежко ни! Аз с всеки изминал ден се убеждавам, че чувства не трябва да има, незнам за вас..
аз не виждам ниииищо лошо в това!!!
нали в тези дискотеки би трябвало да се пускат само 18+ /да - в Приморско , Китен и ММЦ Приморско таази година имаше 2 дискотеки в който може ежентуално да ти погледнат личната карта, но това е друга тема/
не виждам къде е проблема!??!
да не би в дечкотеките в София тези неща да не се случват / или по-точно казано в тоалетните им или пред тях/най-близките храстчета//
честно казано - съжалявам че не съм го засекал това - бих взел участие но не ми се вярва да го спечеля
тук във форума има какви ли не глупости на тема секс и на никой не му пука / 12-13 годишни си правят секс наволя и на никой дори не му прави впечатление а на това се чудите..............................![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahaha бахти яката игра![]()
и коментарите дет се обаждат хората рулират D: "Те са за разстрел бе "
![]()
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
+1Първоначално написано от c0d3r
4e za6to jenite sa samo vinovni onq det go e virnal tam kav e ....... jenata kat prai prostotii na publi4no mqsto kurva pak maja- o6te pogolqma kyrvaПървоначално написано от SHEMKOV
![]()
![]()
![]()
![]()
Мноого смях!Хареса ми как започна предаването един от зрителите като почна темата за пенсионерите![]()
ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!
Първоначално написано от todor_sh
супер кво аз бях там беше мноо яко
+1 [!]Първоначално написано от Janeta_
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
Мерси за клипчето ... не че е супер да го гледаме ... но като му се дава гласност ще почнат да спрат да се правят такива работиПървоначално написано от todor_sh
![]()
Mii LAPIOVRA e nai qkata diskoteka kvo da vi kaja samo tam mogat da se slu4at takiva raboti i ot vreme nevreme v tequila ima izpalneniq..Primorsko e super prez lqtoto nai dobroto mqsto za po4ivka i razvle4eniq...
Pffffffffff
![]()
УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! кое му е нормалното ...не знам?? тия хора изобщо не мислят..!!
![]()
хахха все пак Българияяяя![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
кво България ве .. някой тук пак си мисли че е открил топлата вода .. тези неща по света се правят от толкова години. поразровете се да видите в USA за какво става въпрос ... има толкова много фестивали, клубове и социални кръгове които са изцяло посветени на провокативния публичен секс без задръжки. Или се поинтересувайте какви неща се случват в UK на така наречените Hen/Stag партита, поне съм бил на такива и съм виждал с очите си. Или последния писък на модата сред 15 годишните .. рейнбоу парти .. Друг е въпроса че в легалните версии навсякаде участниците са над 18.
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!