.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Бъди нахален/примири се?

Искам само да попитам как действата няма да конкретизирам ситуацията....има симпатии дори повече, не антипатии ако има пречки, просто се примирявате и продължавате нататък или нахалствате и я гоните до край за да я спечелите?

Само моля да не ми цитирате фрази от типа"Ако обичаш някой, пусни го да си отиде, ако и той те обича ще се върне", защото тази фраза е измислена от жена и се ползжа от женчовци мисля, че сега сте наясно с моето мнение....просто искам съвет как да действам Благодаря ви!

Град
    в съня на елфите
    Ъ? кво каза...?

Фен
    Град
    the world is mine ~
    естествено ,че настояваш докрай. Нали ги знаеш ,че в днешно време не искат да се дават лесно и при първото скастряне ,ако се откажеш .... натискаш и тоолкова
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Град
    Малката Виена т.е Русе
    ^^^ Съгласна съм с мнението преди мен... не бива да се отказваш,само защото един път си сгафил...

Град
    с0фия
    уУУ разбрах за какво става на въпрос в темата

та начи ми нахална съм в началото и като видя че вече е безнадежно предавам се и тва е и ми остават само надеждите той да почне да се бори и да ме търси и т.н.
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Пловдив
    Момичетата обичат да бъдат гонени.Стига да не е досадно.

Град
    Испания
    А като фразата се изпозлва от женчовци,това да се примириш че дадено момиче не иска да е с теб(за момента) не се ли ползва пак от тях
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

da nastoqva6 ...da nastoqva6..kolko d anastoqva6..edin...dva ....tri p1ti...ama da ne stiga6 do tam 4e v edin moment os1znava6 4e i blije6 podmetkite taka 4e vsi4ko s dostoinstvo ...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Зависи от ситуацията и момичето

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    естествено ,че настояваш докрай. Нали ги знаеш ,че в днешно време не искат да се дават лесно и при първото скастряне ,ако се откажеш .... натискаш и тоолкова
    +1, подкрепям напълно. \/

Супер фен Аватара на gabi_94
    изобщо не съм нахална, даже и опити не правя за да подскажа на някой че го харесвам, много съм срамежлива относно тая тема и обикновено постъпвам глупаво, но теб те съветвам да по нахалстваш малко и ако видиш вече че няма и грам интерес се откажи
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    До време гоня. После няма смисъл вече.

Животът е адът описан в Библията!

+1 и аз така мисля

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не настоявам докрай.Ако от началото не се получава нещо... после също няма да стане .Понякога обаче с нахалството успяваш но не винаги.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    До време гоня. После няма смисъл вече.
    +1
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Бъди нахален/примири се?

Цитирай Първоначално написано от djtartorg
    Искам само да попитам как действата няма да конкретизирам ситуацията....има симпатии дори повече, не антипатии ако има пречки, просто се примирявате и продължавате нататък или нахалствате и я гоните до край за да я спечелите?

Само моля да не ми цитирате фрази от типа"Ако обичаш някой, пусни го да си отиде, ако и той те обича ще се върне", защото тази фраза е измислена от жена и се ползжа от женчовци мисля, че сега сте наясно с моето мнение....просто искам съвет как да действам Благодаря ви!
    Пиян ли си?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Аз лично вече изгубих всякакъв ентусиазъм да бъда нахална... Още щом видя че нещо не върви.."майната ти!Следващия!" Не се моля.. Унижавам се чрез нахластво и инат!

няма нищо по-приятно за една жена от това мъжът който я харесва да се бори докрай,за да я спечели.Така че продължавай да настояваш,но без да досаждаш
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не гоня момчета.Не че съм надута,изобщо не съм.Просто съм свикнала 1-во да се убедя,че момчето има също симпатии и вече нещата тръгват от само себе си.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Не обичам да се правя на такъв какъвто не съм.Ако дадено момиче също има симпатии или интерес към мен, тя също трябва да ми покаже по някакъв начин.Не бива само момчето да поема инициативата.А за настояването - ако момичето не те харесва и не иска да бъде с теб, не виждам какво има да настояваш.Все пак за една връзка, дори и мимолетна, се изисква да има активност и от двете страни.

Супер фен
    Ima 1 prikazka : "Istinskata jena ne priema ot parviq pat, a instinskiqt maj ne predlaga vtori pat" , no ob6to vzeto nqma momi4e koeto da ne priema ot parviq pat stiga da si dostata4no umen 4e da uspee6 da q pogadeli4ka6, a tova ne e mn trudno.Saveta mi e sled kato te otreje da ne nastoqva6.Ako e nqkoq manekenka nqma da si i golqma zaguba, no ako e nqkoq grozna i ednovremenno tapa ovca veroqtnostta da te potarsi sled vreme e golqma. Tuka e momenta e da si napravi6 kefa da q otreje6. Zatova sa nujni volq i dostoinstvo. Uspeh

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Точно така!
    "до край" няма такава фраза. Ти сам поставяш края.
    ..

бори се докрай...не се отказвай

НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ И ЩЕ УСПЕЕШ..!!!!!

Bratle shte ti kaja nai-dobriq nachin da spechelish momiche, koeto razbira se ima nqkakwi chustwa kym teb, no iska da i wurwish po swirkata.
    Budi bezrazlichen,buzik buzik , ama bezrazlicheieto ponqkoga ne wuw bukwalniq smisyl , no ubiwa Neka tq wurwi po twoiata swirka, ne ti Uspexi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си