Всеки обича да си похапва шоколад.Преди време четох една статия,в която пише че ако сутрин хапнем поне 700 грама шоколад,ще отслабнем.Първо си помислих че е глупаво естественоНо по едно време се замислих.Когато ходих на училище миналата година,първото нещо което хапвах бе шоколад,защото просто си го обоважам.И наистина аз бчх свалила 2 кг.
Може да звучи глупаво,но аз си отслабнах доста..
![]()
Иначе просто исках да споделч това чудо с вас...защото си е чудо..макар,че според мен си зависи от организма на човек....![]()
Вие какво мислите по въпроса?![]()
Според мен малко няма логика,защото сутрин рано е хубаво да се закуси със здравословна храна,тай като огранизма ще усвои първо нея,плодове примерно,мляко и т.н.
Може би като хапнеш сутринта шоколада,той ще ти убие апетита.. Знам ли?
То толкова диети се изписаха и се измъдриха,че вече не знаеш на какво да вярваш. Най-вероятно просто си си втълпила,че си отслабнала,заради това.
шУкуЛаТ рлз![]()
Този профил не се използва!
Смятам ,че зависи много от организма на даденият човек.На 1 може да обие апетита...на друг да го засили....знам лиАз лично имам бавен метаболизъм и когато реша да свалям кг ,се лишавам от всякакъв шоколад. Или в най-добрият случай натурален. Въпреки ,че шоколада влияе и на акне и на много неща.....но пък е ммного трудно човек да се лиши от това малко изкушение. Обичам го много...ама кво да се прай....себе си обичам повече
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
a posle sled 6okolada kakvo qdesh ??i po kolko g/d ?![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Тва за шололада и мен ме шокира, обаче сигурно си има причина, знам ли... Може сутрин като хапнеш шоколад да ти се подобрява метаболизма, да влияе по някакъв начин
А може просто да е чиста случайност
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Ти знаеш ли колко много са 700 грама? Или си искала да напишеш 70?
Дори човек , който обожава шоколад (като мен), не би могъл да изяде толкова много. А и 100 грама шоколад имат минимум 500 калории, от където следва, че 700 грама имат 3500![]()
moje da ima neshto mani4ko vqrno v tova ako shokolada e s nad 70 % kakao ii togava efekta da idva ot kakakoto
Абе може и да пробвам..![]()
Абе независимо какви методи и такива ''трикчета'' ползвате,разберете едно---- с тъпчене през останалата част от деня...няма да стане.![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Вярно е това за шоколада,но не съвсем.
Ако хапнеш малко шоколад сутрин,той засища и дава енергия.
Не чувстваш такъв глад през останалото време от деня и съответно не се тъпчеш. А от шоколад в умерени количества не се пълнее.
Но това е само при положение,че след като хапнеш шоколад сутринта,после не се тъпчеш с дюнери,бургери и чипсове...
Всъщност ако няколко дни го карате на шоколад,банани,варени яйца и ориз,ще свалите килограми.
аз съм го чела и чувала от и на много места, но не 700грама, а 30-40грама и то истинския шоколад, черния, а не млечен,бял и секвите други
![]()
700 грама? почти килограм? 7 шоколада ?![]()
![]()
![]()
И аз тва щях да напишаПървоначално написано от zloto
![]()
ako ima efekt shte e qko ,no drugite koito sa pisali predi men sa pravi che sled tova ako se tupchesh nqma nikakuv smisul
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
в момента, в който изям 700 гр шоколад ще умра от алергична реакция...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
направо е абсурдно..Първоначално написано от Gossip Girl
може би е имала предвид 70 грама![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Точно това - непомня каква бе статията....и..не съм си втъпила че съм отслабнала,защото наистина отслабнах,без дори да знам и да сам усетила.Никога не съм полагала диети и...ми е добре.Иначе наистина много си зависи от организма
аз си хапвам всяка сутрин и от както почнах да го правя преди 2 месеца съм свалила 4 кг и не искам да свалям повече че ще стана кожа и кости![]()
in defense of our dreams...
Именно за това говоря и азПървоначално написано от ValzZi
![]()
И аз.Първоначално написано от alice sw
![]()
Аз пък от диабет... Както и да е, не вярвам, че има човек, който е в състояние да изяде 7 шоколада наведнъж. Виж 70 по-става.Първоначално написано от AFT
![]()
Don't worry, be happy!
Е то е доказано, че ако ядеш само черен шоколад, отслабваш. Има си специални диети даже. Ама не да се тъпчете с Милки, Свогета и не знам си какви още. Яде се чист, натурален шоколад.
Яде се и ако си с ниско кръвно, за да ти го нормализира.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.