dobre desbarkah
naistina sa 70
![]()
Много обичам шоколад, но го ограничавам. Понякога ми се яде, понякога не. Когато тялото ми го иска си купувам и се разбивам![]()
през целия си живот...до сега за 17 години,които имам
всеки ден не е минавал без да изям поне 50гр. шоколад
аз съм близо 40кг...и единственото,което ям в огромни количества определо е сладко...е на мен шоколада не ми се отразява...лошо...
исках да кача 2кг и почнах да ям още повече сладко, но уви
резултат нулев
пффф
Аз мн обичам шоколад и ям всеки ден и съм 45 кг...Ама са ми казвали че от шоколада излизат пъпки....
![]()
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
ааа 700гр=7 шоколадааз ще повърна ако ги изям ,бе
да не си с еобъркала? Иначе май с еотслабва от шоколада,щото аз ослабнах 17 кила па си ям шоколад всеки ден ...е не цял де ама 2 реда примерно
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
+1 да не би да е 70 грамаПървоначално написано от Gossip Girl
иначе не ми се вярва
![]()
ти си отслабнала от друго,едва ли си яла по 1 кило шоколад(почти) и от тфа да си отслабнала
![]()
![]()
В по-предишен пост си написах че съм сбъркала...70 грама саПървоначално написано от sladkъ_mackъ
![]()
Иначе какво друго да ям..смисъл не съм пазила и диети да кажеш че от това![]()
![]()
абе що толкова се впрягатепреди бях на всякакви диети ..ама буквално всякакви и минимален резултат ..сега се тъпча като прасе и сам си супер ..не дебелея ..нито нищо
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ДА ЖИВЕЕ ШОКОЛАДА !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Първоначално написано от Mind fReak
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!