- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- пътеводител на галактическия стопаджия
Някой чел ли е тази книга? Хареса ли ви? За какво долу горе става въпрос в нея?
Подигравка с човечеството, пълна е с глупости, невероятен стил и шеги със най-интересните неща, изобщо великолепна комедия, по 5 пъти съм чел някой абзаци и съм умирал от смях. + останалите 4 части на книгата(ресторант на края на вселената и т.н.). И има най-откачения сценарий, все едно е писана от някой в лудницата. Няма човек, на който да не му е забавна според мен. Даже ся като ме подсети, отново ще си пусна да прочета някой от най-култовите моменти.
книгата е мн яка, филмът също![]()
Защо има само 4 коментара?
Книгата е много готина, можеш да поразтърсиш из нета за резюме, обаче ти препоръчвам направо да я захващаш. Всичките части си струват, моето издание беше всичките в 1 та ги прочетох веднага една след друга :Д
Филмът не си го спомням добре, гледах го преди много време още на кино... забавен беше, но сама можеш да се досетиш, че книгата беше много по- добра, просто Адамс пише много забавно, образно и подробно по един много завладяващ вниманието начин и си струва да си отделиш времето да я прочетеш![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Единствената книга над коята съм прекарала часове в неконтролируемо , коремо - схващащо киконете и хилене - доста забавно и увлекателно четиво , започнеш ли я - не можеш да я оставиш![]()
Хаха, никога няма да забравя погледа на куенч миналото лято, когато разбра, че не съм я чела. Беше толкова възмутен, че след 5мин я намери и ми я купи, защото просто трябва да бъде прочетена.
И, да, мнооого ми хареса. Официално му благодаря.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Много хубава книга, една от любимите ми е :]
Your pseudo sunshine I don't need.
Книгата не съм я чел, ама филма е добър.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
аз пък я прочетох само донякъде... много ми хареса, но не помня защо я изоставих... някой ден пак ще я почна![]()
Защото 90% от хората тук, не знаят какво е "Пътеводителя"???Първоначално написано от Modern swinger
Иначе книгата е стра-хот-на!Просто...ако я прочетеш няма да съжалиш изобщо!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
не знам за книгата, но си спомням, , че филма ми се стори страшно глупав и безсмислен
хъхъ..
Първоначално написано от exploitedteen
първо, чета книги.
второ - филма не знам по каква причина го бях гледал,
но както казах - не беше забавен и беше напълно глупав.
и трето - ако сега ще тръгнеш да се заяждаш - вземи се скрий, че не ми се занимава с теб и твоята досадна личност.
хъхъ..
Книгата е СТРАШНА, чел съм я 3 пъти и всичките пъти съм се счупвал да се хиля, ама филма верно си е бати трагедията, дори и не го доизгледах.![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от Blacka TBW
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.