- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ходи ли ви се на даскало
:-о чакам
Редактирано от Цвети
нарушена 1-ва точка
не ми се ходи...кофти , че лятото почти свърши...![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Да, ама като си помисля, че сутрин ще ставам в 6. Е па аз сега в 6 лягам![]()
♥ ♥ ♥
![]()
![]()
ммм като че ли не.
Не!
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Да, въпреки че няколко месеца след като започнем сигурно ще ми мине желанието.
Не, ест.
Не ми се ходи само заради тъпите ми съученици...Щото са тъпи,завистливи,досадни и кви ли не още ....
+1Първоначално написано от Duvessa
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
не, не ми се ходи![]()
не разбира се направо ми се реве кат знам че почваме пак![]()
![]()
а особено кат знам че ми е последна година и после много неща ще се променят нарправо нямам думи да ти опиша как се чувствам
![]()
![]()
![]()
Донякъде да,защото ще съм в нов клас,нови хора,ще е интересноНо пък като знам,че ще ставам всяка сутрин в 6.00 ...
ахам ем да прав си но все пак ще ти омръзне секи ден да ставаш ще се чувстваш уморен и ще искаш малко почивка
quote="Duvessa"]Да, въпреки че няколко месеца след като започнем сигурно ще ми мине желанието.[/quote]
+1
Момиче съм.
дам така но е да ти кажа сега като сме ваканция не ни се почва свикнали сем да мързелуваме ама после като станеме 12ти клас както аз във случая не ни се свършва даскало![]()
![]()
![]()
Със смесени чувства съм.
Имах едно наистина невероятно лято, в което нещата се случмаха по най-добрия възможен начин, поради наличието на свободно време.А сега, като се отпочне от 15-ти... и цяла година, с някоя друга ваканция...
И все пак, понякога в даскало стават яки неща, което оправдава блоковоте ни по час и 20 минути.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
дам бубо при вас пък е още по зле отколкото и при нас но си права понякога има дни които в даскало които се случват доста яки работи![]()
![]()
но все пак ще ми липсва всичко сега като завърша
![]()
![]()
Ами ... на мен лично не ми се ходи.. като знам, че и тази година ще е пълна с мъчения![]()
![]()
Love Is All Around
не въобще не ми се стъпва в даскало
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
То с всички е така..Първоначално написано от Duvessa
![]()
Когато изчезна, когато метеорът бе паднал отвъд хоризонта, всичко потъна в мрак.
Не можех да видя звездите повече.
И вече нямаше смисъл за каквото и да е било..