- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- трагедия
Нямам думи.....Имаш съпруг и дете а все още се виждаш с мъж който СЪЩО е семеен и той ИМА деца.
Вие двамата май не осъзнавате какво причинявате на хората около вас на ДЕЦАТА ви и на хората на които сте се врекли във ВЯРНОСТ.
Просто това е възмутително и няма място в този сайт.Определено ти трябва друго по-компетентно мнение...Мнението на ПСИХОЛОГ.![]()
П.С И ако кажеш че и мъжа ти знае...
Първоначално написано от slei
А ти защо допусна да се ожениш че и дете да имаш????
Eми и ти го заплаши по същият начин.Кажи му че ако те заплашва ще идеш при жена му и тогава....Първоначално написано от slei
И пишеш във форумПървоначално написано от slei
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Кажи му, че със заплахи до никаде няма да стигне пък и ако се разприказва както каза ,reallovr така себе си оплюва... на всичкото отгоре Те МАНИПУЛИРА, замисли се, струва ли си да си с такъв човек?!Първоначално написано от slei
![]()
благодаря на всички ви за отговорите-някои бяха доста дръзки-но сигурно е нормално! бъдете живи и здрави.това беше от мен![]()
леле майко! Внимавай с кой се забъркваш. Като не си гледала с кой се забъркваш така е!
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Всичко приключи,ВСИЧКО!!!! Сложих край на тоя ад-мисля че съм най-щастливия-тъжен човек на света! приятен ден на всички ви!
Оправи ли се?Първоначално написано от slei
Кажи ни поне кво стана...
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Ами снощи проведохме разговор-много сложен,сериозен-убедих го в името на хорета,които са около нас и т.н-много е дълго да ви опиша всичко-да прекратим всичко...ужас-съвестта ще ме гризе докато съм жива-давам и ще давам всичко на детето си и на човека до мен-но някой ден си мисля,че всичко ще ми се върне-както ме прокле жена му...съжалявам-но всичко беше толкова по-силно от мен-дори не мога да ви обясня как се чувствам....не знам-знам само че снощи сложих край на всичко...
Сърбай си попарата, ти си има разбила живота на тия деца. Този мъж ти е майстора. Ти си мислеше, че си много готина да си любовница на некъв юначага, сега ще трябва да си получиш заслуженото, че си такава пача.Първоначално написано от slei
Ти си сложила заглавие "Трагедия", а трагедията е че има хора като теб!
I Want To Play a Game!
нищо не си разбрал-не съм разбира живота на децата-и още нещо-да пази Господ хора като теб да имат деца-това ще си е наистина вече трагедия простако!
т.е. ти си невинна, че чак си и жертва ли?
I Want To Play a Game!
естествено че не-но така както описваш нещата,нямат нищо общо с това,което е.аз не съм готина-аз съм красива,аз не съм и самонадеяна за да си мисля-ей сега ще хвана тоя или оня-просто защото съм и умна-това е-човек греши-но за разлика от паите-аз я поправих-и за твое сведение спасих семейство,защото човека искаше да ги остви за да бъде с мен.
Нямат нищо общо с това? А факта че се ебаваш с майка им? Че заради някаква непозната баща им е гъз? Ти си се вклинила в семейството им, как можеш да казваш че нямаш нищо общо?
Ти си отровата за това семейство!
I Want To Play a Game!
едно семейство здраво ли е отвътре-отвън нищо не може да го разбие.много грешиш в мнението си-повярвай ми-ще пораснеш малко-ще го разбереш-за което се съмнявам....
Значи всъщност няма проблем в това семейство, единствения проблем е че ти си тормозена?
Еми хубаво, приеми че живота е насправедлив! Ти правиш добро, а живота ти отвръща със зло! Преебана си, тва е - реви, никой няма да ти помогне!
I Want To Play a Game!
да-така е-но аз не ревя и не търся помощ.в крайна сметка характера на човек определя съдбата му...няма какво да рева
Не търсиш помощ, няма проблем.. за какво си пуснала тема в този форум?
I Want To Play a Game!
Не знам,но май нищо не е трябвало да започва с онзи мъж,или ти да не се съгласяваш да си с него,все пак той има семейство
Ти си същински АНГЕЛ. Даже си спасила семейството. Това истински ме трогна... Зву4и прекрасно...Почти ме разплака.
Ти си нямала избор той те е заплашил че ще зареже семейството си и ше съсипе твоето. Нямало е накъде да бягаш... горкичката.
Лошото в тая история знаеш ли кво е?
Малко ми курвееш. Имаш мъж до себе си, уж го оби4а6 а ходи6 да се чукаш с друг... жена за чудо и приказ. Мъжа ти най-вероятно те оби4а и ти вярва. Казваш ли му "Слънце, отивам до една приятелка. Ще се видим по късно.", когато всъщност отива6 да се изчука6 с другия?
Но не ти си жертвата в случая. Ти си като една моя приятелка. И тя никога не е виновна и винаги излиза че всички други са лоши, а тя е ангелче. Същото и при тебе. Ти си СПАСИЛА СЕМЕЙСТВОТО. Тва за тебе е утешение и начин да не мислиш какво същност си направила.
Жалко че има такива жени... наистина жалко.
не съм казала че няма проблем-има-за това исках да разбера мнението на всеки един от вас-а помоща-само аз сама мога да си помогна.
забравих да спомена че с този човек не ме првили НИКОГА секс-той е на възраст и не му става-тъй че проблема не е да бягам и да се чукам... обичам го като човек-той е уникален-ако щете вярвайте-това е истината-колкото и да не го приемата-не всичко тоя шибан живот опира до секс
Мисля че всеки зрял човек, който прочете темата, ще види, че си разбита в спорчето. Ти почна да си противоречиш, нови информаций даваш , реакцийте ти са неадекватни.
slei, You Have Failed!
I Want To Play a Game!
Аз не ти вярвам определено. А и както Фройд е казал "Всичко е секс".
Ако на него не му става. Значи не чука и жена си, ако не чука жена си тя ще си потърси някой който да и даде това, което не получава у дома. Ако нищо същност не сте правили, значи сте повече приятели отколкото любовници. Жена му не би трябвало да се ядосва и щеше да е спокойна: "На него не му става. Няма какво да направи." Малко прекалено перфектно извинение си си намерила.