- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- трагедия
това е самата истина.благодаря ви за отговорите-бъдете здрави и късмет на всички![]()
Нали знаеш как се използва пистолет?Първоначално написано от slei
![]()
![]()
Аз предължавам да съм на моето си мнение.
Сорка но не Ви разбирам, тва да ходиш с женен и да му разваляш семейството е направо жестоко. И знай че всичко рано или съсно се разбира, все някога мъжът ти ще разбере ...............
Нека детенцето ти е живо и здраво и да не става като майка си.
Гледай си детенцето и остави женения мъж.Но наистана супер мноу си противаречиш![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Голяма трагедия, ами като си семейна и имаш дете не схващам какво правиш в този форум?Достатъчно голяма си, че да си решаваш проблемите сама, никой тук не може да ти помогне. Прекалявате с темите за щяло и нещяло. Тук да виждаш някой с дете?
ПП подкрепям това -Нека детенцето ти е живо и здраво и да не става като майка си.
Don't worry, be happy!
Не знам какво правиш във форума ?! Иди, поговорете си като големи хора. Обясни му, че неможе да твърди, примерно, че те обича, а да иска да ти развали семейството. А ако все пак той не желае да прекратите всичко - просто се отдръпни от него. Бъдете по скоро приятели, отколкото нещо повече. Не те упреквам за това, което си направила. На всеки се случва да залитне понякога .. Успех.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
За това един съвет от мене на хората които не са женени,НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА СЕ ЖЕНИТЕ ИМА ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКО!Сега си живейте живота,сменяйте гаджетата и когато срещнете човека и сте били достатъчно време с него тогава правете годеж ,сватба и т.н.Няма смисъл да бързате ,да си провалите живота,изживейте си младостта!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Просто спри да се виждаш с него, ако трябва и телефона си смени, не допускай и твоето семейство да се развали, мъжа ти да разбере, след като искаш всичко да приключи...
ОМГ....Тук има деца я се замисли...Ако нямаше щеше да е по-лесно,но ги има....Какво искаш и техния живот да провалите???....
![]()
Мислете първо за тях после за вас....
![]()