.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Тема: трагедия

Hybrid View

.

това е самата истина.благодаря ви за отговорите-бъдете здрави и късмет на всички

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: трагедия

Цитирай Първоначално написано от slei
    без изход съм-не знам какво да правя,как да продължа...направих огромна грешка -имах връзка със семеен човек близо 6 години-децата му разбраха,жена му разбра-всички ме заплашиха че съм до тук...и т.н.От скоро и аз съм семейна-имам детенце и супер човек до себе си-но връзката ми с сем. мъж не може да прекрати и аз имам чувството че полудявам-няколко пъти се опитвам и му казвам че всичко е до тук,че се измъчваме и че всеки в крайна сметка е избрал пътя си...но той в тези ситуации ми отговаря че няма да даопусне това и ако се случи щял....да напусне семейството си,да разруши и моето и...не знам,не знам...
    Нали знаеш как се използва пистолет?

Аз предължавам да съм на моето си мнение.
    Сорка но не Ви разбирам, тва да ходиш с женен и да му разваляш семейството е направо жестоко. И знай че всичко рано или съсно се разбира, все някога мъжът ти ще разбере ...............
    Нека детенцето ти е живо и здраво и да не става като майка си.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Гледай си детенцето и остави женения мъж.Но наистана супер мноу си противаречиш
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен
    Голяма трагедия, ами като си семейна и имаш дете не схващам какво правиш в този форум? Достатъчно голяма си, че да си решаваш проблемите сама, никой тук не може да ти помогне. Прекалявате с темите за щяло и нещяло. Тук да виждаш някой с дете?
    ПП подкрепям това -Нека детенцето ти е живо и здраво и да не става като майка си.
    Don't worry, be happy!

Не знам какво правиш във форума ?! Иди, поговорете си като големи хора. Обясни му, че неможе да твърди, примерно, че те обича, а да иска да ти развали семейството. А ако все пак той не желае да прекратите всичко - просто се отдръпни от него. Бъдете по скоро приятели, отколкото нещо повече. Не те упреквам за това, което си направила. На всеки се случва да залитне понякога .. Успех.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

За това един съвет от мене на хората които не са женени,НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА СЕ ЖЕНИТЕ ИМА ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКО!Сега си живейте живота,сменяйте гаджетата и когато срещнете човека и сте били достатъчно време с него тогава правете годеж ,сватба и т.н. Няма смисъл да бързате ,да си провалите живота,изживейте си младостта!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на koalka
    Просто спри да се виждаш с него, ако трябва и телефона си смени, не допускай и твоето семейство да се развали, мъжа ти да разбере, след като искаш всичко да приключи...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ОМГ....Тук има деца я се замисли...Ако нямаше щеше да е по-лесно,но ги има....Какво искаш и техния живот да провалите???.... Мислете първо за тях после за вас....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си