.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

я вижте тая тема ....

аа здравеите ..хора 6то кат си изкарам глави4ката ..на пениса ми ...кожи4ката се напластява под...нея(глави4ката) ..а ?тва ...опражяли се или неква ..болест ..а ? 4е напрао се побарках..благодаря предварително

уф... питай Д-р Тийн, не мисля че някой може от тук да ти каже точно, или отиди веднага не лекар

Re: я вижте тая тема ....

Цитирай Първоначално написано от Resspect
    аа здравеите ..хора 6то кат си изкарам глави4ката ..на пениса ми ...кожи4ката се напластява под...нея(глави4ката) ..а ?тва ...опражяли се или неква ..болест ..а ? 4е напрао се побарках..благодаря предварително
    Ми това е съвсем нормално да се наплъстява,това при чекии ли става,когато си правиш?Все пак си го търкаш с ръка и главичката се ,,изкарва'' както каза,няма как да не става така,не мога да го обясня по-ясно..

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    уф... питай Д-р Тийн, не мисля че някой може от тук да ти каже точно, или отиди веднага не лекар
    Аз пък си мисля,че д-р Тийн няма да му помогне.Имаше един юзър batkodoki или нещо такова ...Ем той може да ти отговори на въпроса според мен.

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    хах тва е нормално ако не си обрязан бе
    А и не мисля че ще ти е проблем да питаш пориделите си,нищо срамно няма според мен
    Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си