.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Re: :(

Цитирай Първоначално написано от an0onimnA
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Не е нещастно момичето , загубило любовта на един глупак ... Нещастен е глупака загубил последния шанс да стане човек ,,,,
    А колкото до това, че не спира да говори ... може би го е яд ... може би не може да измисли друг начин да привлече вниманието върху себе си ...
    Da ama vuprosa e kakuv .... ne iskam da buda s nego ne prosto iskam da go postavq na moe mqstno za a razbere kak se 4yvstvam
    Няма смисъл, един ден всичко се връща, било то рано или Късно, оставяй го не заслужава и капка от твоето внимание!

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Не е нещастно момичето , загубило любовта на един глупак ... Нещастен е глупака загубил последния шанс да стане човек ,,,,
    А колкото до това, че не спира да говори ... може би го е яд ... може би не може да измисли друг начин да привлече вниманието върху себе си ...
    мм той и той може да те харесва .. не се знае .. между др сам забелязала повечето момчета .. ее аиди де да не каам повечето ми малка част от момчетата не знаят как да покажат на едно момиче че го харесват нз как да се даржат с него ии започват да го тормозят .. от личен опит знам това ии наистина мн тъпо постапват така ..
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Мега фен
    Нарани ме! Знаеш го нали ?!
    Плаках! Ще плачеш и ти !
    Виках! нЕ отговори нали?!
    Молих! Ще молиш и ти !
    Исках! Но нямах нали ?!
    Лъгах! Но лъга и ти !
    Страдах! Знаеш нали ?
    Обичах!! Ще Обичаш и ТИ !!!!
    айде айде, не се филмирай толкова
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Нарани ме! Знаеш го нали ?!
    Плаках! Ще плачеш и ти !
    Виках! нЕ отговори нали?!
    Молих! Ще молиш и ти !
    Исках! Но нямах нали ?!
    Лъгах! Но лъга и ти !
    Страдах! Знаеш нали ?
    Обичах!! Ще Обичаш и ТИ !!!!
    айде айде, не се филмирай толкова
    хахаха

По темата: Не знам защо ама си мисля, че те харесва. Не му се връзвай :P
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    порасни
    Най-умното нещо в тази тема
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Париж
    Всичко се въща! Дори да не му го върнеш ти,друга ще го направи. Така че не се притеснявай, и той ще страда(а може би вече знае кво е)
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    хОДИ СЕ ЛЕКУВАЙ!!.....

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Няма смисъл от отмъщение,пък и не виждам как ще му отмъстиш.Просто спри да се занимаваш с този човек,защото той не го заслужава.Отначало ще ти е кофти,но ще го преодолееш.Спри да му обръщаш внимание и да общуваш с него.А за отщъшението...спокс Ще му се върне.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Anonimna az sa6to golqm otmastitel, no pri4inata zaradi koqto iska6 da mu otmasti6 e detinska i vapreki vsi4ko moga da ti dam nqkolko polezni saveta kak moje6 da sasipe6 1 mom4e. Prosto momi4etata ste "leko" glupavi i ne mojete da zabelqzvate slabite mesta na 1 4ovek ili po to4no ahilesovata peta. A nqma 4ovek bez slabi mesta i takava peta. Ako naistina si nazor pi6i na li4na i 6te obqsnq kak da nakara6 pi4a da te pomni dalgo.
    P.S. Momche sym i ako 6te mi pi6e6 raz4itam da mi dade6 malko podrobnosti i 6te ti podskaja kak da podhodi6.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Какво ще постигнеш ако си отмъстиш?!? Няя да върнеш времето! Не си заслужава.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Оф, не разбрахте ли, че отмъщението НЕ Е НАЧИНА! ... Деба, не сте в латиноамерикански филм!

Чакайте малко бееее.Много възвишени се изкарахте напоследък.."отмъщението не е начина"...Въпреки че на авторката не й давам повече от 14 и да не беше на толкова пак щях да го кажа

Всяка Човешко Сърце Си Има Своята ЦЕна!

Така че дерзай и му покажи кой е шефа!

Град
    Стара Загора
    Чудно ми е кво правиш с него след като виждаш, че се подиграва с тебе... сама си си го направила, ако имаш поне малко акъл щеше сама да се откажеш.Не е задължително да му одиш по свирката. Те това са курварите.

Град
    (: Русе :)
    Авторке, тъпа си ... ама като издънена лейка!
    Пфф страдала била, много знаеш ти к'во е страдание. Или си некво много тъпо пишлеме или си малоумна - без майтап
    So free

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не постъпвай детски! Най-голямото наказание е безразличието и да му покажеш, че не ти пука, независимо от това, което чувстваш отвътре.
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

**

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Пфф страдала била, много знаеш ти к'во е страдание. Или си некво много тъпо пишлеме или си малоумна - без майтап
    abe na tebe mn ti razbira glavata ... az moje da sam typa ama ti si prost !!! seki ijivqva stradanieto po razli4en na4in .. ako stradanieto za seki be6e ednakfo nadali horata 6tqha da znaqt za negooto sa6testvuvane ;]]
    Нарани ме! Знаеш го нали ?!Плаках! Ще плачеш и ти !Виках! нЕ отговори нали?!Молих! Ще молиш и ти !Исках! Но нямах нали ?!Лъгах! Но лъга и ти!Страдах! Знаеш нали ?Обичах!! Ще Обичаш и ТИ !!!! ;((fubar)

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Първо трябва да спре да ти пука за него и да му го докажеш

Град
    (: Русе :)

Re: **

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    abe na tebe mn ti razbira glavata ... az moje da sam typa ama ti si prost !!! seki ijivqva stradanieto po razli4en na4in .. ako stradanieto za seki be6e ednakfo nadali horata 6tqha da znaqt za negooto sa6testvuvane ;]]
    МОМИЧЕ СЪМ, КРЕТЕНИЙО!!!
    И недей да квичиш много ... казаха ти го хората, въри се лекувай
    So free

Град
    София

Re: Страдах?! Ще сТрадаш и ти !!!

Искам да накарам едно момче да страда .. Да страда така както страдах аз за него !!! Той ме накара да се влюба в него а аз глупачката не се осъзнавах .. след като видя какво изпитвам той започна да ми се подиграва да ме обижда и т.н. Кажете миии как мога да Му отмъстя и да го накарам да страда ....
    не си заслужава остави го нека си гледа работата рано или късно ще му се върне (преди не мислех че се връща но не е така може да е след 10 години може след 50-60 години а може и още на другия ден )
    If you want to make it reality, Pay it with GOLD

Prosto ne mu obru6tai vnimanie po tozi na4in toi qvno izbiva kompleksi
    Ще дойде време да си отмъщавам и ти ще страдаш обещавам! Ще съжаляваш за болката която ми причини и със сълзи на очи ще казваш "Моля те ,прости"!!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    На такива които се подиграват с чувствата на другите хора... се надявам да има някой от горе който да гледа.. и да направи така, че да им се върне по-същият начин...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Няма смисъл да му отмъщаваш. Рано или късно ще му се върне ако трябва!

Izmlqskai se s nqkoq hubava lezbika pred nego tui shte mu stane ili gadno (ne mi se vqrva osven ako ne e svesten ) ili shte se vlubi v teb i togava mojesh da mu razbiesh sarceto

Ще ми обясниш ли как те накара да се влюбиш в него? Да не те е бил пък да се влюбваш?!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Отмъщението е за децата!Единственото,което трябва да направиш е да му покажеш колко ти е бъзразличен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си