- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страдах?! Ще сТрадаш и ти !!!
Няма смисъл, един ден всичко се връща, било то рано или Късно, оставяй го не заслужава и капка от твоето внимание!Първоначално написано от an0onimnA
мм той и той може да те харесва .. не се знае .. между др сам забелязала повечето момчета .. ее аиди де да не каам повечето ми малка част от момчетата не знаят как да покажат на едно момиче че го харесват нз как да се даржат с него ии започват да го тормозят .. от личен опит знам това ии наистина мн тъпо постапват така ..Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
айде айде, не се филмирай толковаПървоначално написано от an0onimnA
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
хахахаПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
По темата: Не знам защо ама си мисля, че те харесва.Не му се връзвай :P
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Най-умното нещо в тази темаПървоначално написано от KillSwitchEngage
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Всичко се въща! Дори да не му го върнеш ти,друга ще го направи. Така че не се притеснявай, и той ще страда(а може би вече знае кво е)![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
хОДИ СЕ ЛЕКУВАЙ!!.....![]()
![]()
Няма смисъл от отмъщение,пък и не виждам как ще му отмъстиш.Просто спри да се занимаваш с този човек,защото той не го заслужава.Отначало ще ти е кофти,но ще го преодолееш.Спри да му обръщаш внимание и да общуваш с него.А за отщъшението...споксЩе му се върне.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Anonimna az sa6to golqm otmastitel, no pri4inata zaradi koqto iska6 da mu otmasti6 e detinska i vapreki vsi4ko moga da ti dam nqkolko polezni saveta kak moje6 da sasipe6 1 mom4e. Prosto momi4etata ste "leko" glupavi i ne mojete da zabelqzvate slabite mesta na 1 4ovek ili po to4no ahilesovata peta. A nqma 4ovek bez slabi mesta i takava peta. Ako naistina si nazor pi6i na li4na i 6te obqsnq kak da nakara6 pi4a da te pomni dalgo.
P.S. Momche sym i ako 6te mi pi6e6 raz4itam da mi dade6 malko podrobnosti i 6te ti podskaja kak da podhodi6.
Какво ще постигнеш ако си отмъстиш?!?Няя да върнеш времето!
Не си заслужава.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Чакайте малко бееее.Много възвишени се изкарахте напоследък.."отмъщението не е начина"...Въпреки че на авторката не й давам повече от 14 и да не беше на толкова пак щях да го кажа
Всяка Човешко Сърце Си Има Своята ЦЕна!
Така че дерзай и му покажи кой е шефа!
Чудно ми е кво правиш с него след като виждаш, че се подиграва с тебе... сама си си го направила, ако имаш поне малко акъл щеше сама да се откажеш.Не е задължително да му одиш по свирката. Те това са курварите.
Авторке, тъпа си ... ама като издънена лейка!
Пфф страдала била, много знаеш ти к'во е страдание. Или си некво много тъпо пишлеме или си малоумна - без майтап![]()
So free
Не постъпвай детски! Най-голямото наказание е безразличието и да му покажеш, че не ти пука, независимо от това, което чувстваш отвътре.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
abe na tebe mn ti razbira glavata ... az moje da sam typa ama ti si prost !!! seki ijivqva stradanieto po razli4en na4in .. ako stradanieto za seki be6e ednakfo nadali horata 6tqha da znaqt za negooto sa6testvuvane ;]]Първоначално написано от CBupen`3aeK
Нарани ме! Знаеш го нали ?!Плаках! Ще плачеш и ти !Виках! нЕ отговори нали?!Молих! Ще молиш и ти !Исках! Но нямах нали ?!Лъгах! Но лъга и ти!Страдах! Знаеш нали ?Обичах!! Ще Обичаш и ТИ !!!! ;((fubar)
Първо трябва да спре да ти пука за него и да му го докажеш
МОМИЧЕ СЪМ, КРЕТЕНИЙО!!!Първоначално написано от an0onimnA
И недей да квичиш много ... казаха ти го хората, въри се лекувай![]()
So free
не си заслужава остави го нека си гледа работата рано или късно ще му се върне (преди не мислех че се връща но не е така може да е след 10 години може след 50-60 години а може и още на другия ден )Първоначално написано от an0onimnA
![]()
If you want to make it reality, Pay it with GOLD![]()
![]()
Prosto ne mu obru6tai vnimanie po tozi na4in toi qvno izbiva kompleksi![]()
Ще дойде време да си отмъщавам и ти ще страдаш обещавам! Ще съжаляваш за болката която ми причини и със сълзи на очи ще казваш "Моля те ,прости"!!!
На такива които се подиграват с чувствата на другите хора... се надявам да има някой от горе който да гледа.. и да направи така, че да им се върне по-същият начин...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Няма смисъл да му отмъщаваш. Рано или късно ще му се върне ако трябва!
![]()
Ще ми обясниш ли как те накара да се влюбиш в него? Да не те е бил пък да се влюбваш?!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Отмъщението е за децата!Единственото,което трябва да направиш е да му покажеш колко ти е бъзразличен.