.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    както се пее в една песен... !!*!! всичко се връща !!*!!

няма смисъл от отмъщение...
    Срещнах много хора,но те само идват и си отиват и никой не познава душата ми изцяло..Те познават различни лица от моята същност,те познават това което са провокирали в мене...

Вземи порастни,това е живота -низ от страдания и усмивки.Нормално е да те боли.Отмъщението не е проява на сила,а на слабост!

Супер фен
    Abe ei glupaci takiva. Kvo ste tragnali da sadite momi4eto pri polojenie 4e vie ste sa6tite. Q sega site idioti koito q obidiha i q obviniha da pomislqt (ako mogat da mislqt) kakva bi vi bila reakciqta ako vas vi zaebat taka ili v precakat za ne6to. Ne mislite li kak da go varnete na 1 4ovek ? E ? Ne vinete momi4eto sqka6 tova e ne6to sramno i podsadimo, a naprotiv tova e ne6to 4ove6ko. nie sme hora ne bogove. lesno e da kaje6 zaebi toq i onq, ama ne stava taka. Vie tuka ste nqkakvi spreli debil kvo li vi obqsnqvam....

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Отмъщението е глупаво нещо. Приемете факта, че не е нужно да си отмъщавате, защото рано или късно всичко само се връща
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

хахаха.. как са злобиш.. добче не съм на мястото на момчето
    Smile... Tomorrow will be worse...

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от rehab
    Не това е начина....Просто в момента ти страдаш и гледаш как да си го изкараш по някакъв начин като умуваш как да му го върнеш.Все някога ще си намери майстора

съгласна съм,може би сега не му пука за теб,но някога ще се намери момиче за което да му пука и тя ще постъпи както той с теб

Град
    столицата
    Явно пичът правилно те бъзика

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това, че те е наранил, не означава, че трябва да му отмъщаваш...
    Девойко, наранена бъди по-внимателна!
    Знаеш ли още колко пъти ще ти разбият сърцето?!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    отмъщението не връща загубеното
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Последния път когато 1 идиот ми 'разби сърцето' брат ми го прати в пирогов и 8 месеца ядеше през сламка но моя случай е малко по-различен..не беше само разбитото сърце..според мен тряабва да се помъчиш да го забравиш вместо да му отмъщаваш..
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
    Последния път когато 1 идиот ми 'разби сърцето' брат ми го прати в пирогов и 8 месеца ядеше през сламка но моя случай е малко по-различен..не беше само разбитото сърце..според мен тряабва да се помъчиш да го забравиш вместо да му отмъщаваш..
    не трябва да се забърква човек с теб
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Plovdiv

Re: Страдах?! Ще сТрадаш и ти !!!

Цитирай Първоначално написано от an0onimnA
    Искам да накарам едно момче да страда .. Да страда така както страдах аз за него !!! Той ме накара да се влюба в него а аз глупачката не се осъзнавах .. след като видя какво изпитвам той започна да ми се подиграва да ме обижда и т.н. Кажете миии как мога да Му отмъстя и да го накарам да страда ....
    Момиче,спри и се осъзнай... аз вярвам в цикличността на живота,т.е след лошото идва хубаво и всеки който прави лошо (или добро) му се връща. остави го да си живее живота и тотален игнор....това е най-доброто...ти се огледай за нещо ново и раазлично и забрави стария,който не те е оценил
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Цитирай Първоначално написано от reallovr
    Do avtorkata ne sa pritesnqvai vsi4ko 6te si doide na mqstoto i na nego 6te mu doide reda ......nikoi ne ostava beznakazan .....DEDO GOSPOD vijda vsi4ko :P :P :P

+1

Re: Страдах?! Ще сТрадаш и ти !!!

Цитирай Първоначално написано от an0onimnA
    Искам да накарам едно момче да страда .. Да страда така както страдах аз за него !!! Той ме накара да се влюба в него а аз глупачката не се осъзнавах .. след като видя какво изпитвам той започна да ми се подиграва да ме обижда и т.н. Кажете миии как мога да Му отмъстя и да го накарам да страда ....
    промуши го с вилица след което му опри пласмасов пистолет в главата (ама да прилича на истински)
    А ако трябва да съм сериозен като си намериш приятел който да те цени и обича и да си щастлива повече ще му стане гадно отколкото каквото и да било

....

Оценявам вашите мнения ... Ще се опитам да ви послушам .... вече не съм го виждала от доста време и така наистина ми е по добре ... Ще го забравя !! нЯМА ДА ПОдаржам никакви контакти с него !! Наистина сте прави до една страна няма смисла да си връщам ... не искам да ставам същия човек като него рано или късно наистина всичко се връща !!! Благодаря ви
    Нарани ме! Знаеш го нали ?!Плаках! Ще плачеш и ти !Виках! нЕ отговори нали?!Молих! Ще молиш и ти !Исках! Но нямах нали ?!Лъгах! Но лъга и ти!Страдах! Знаеш нали ?Обичах!! Ще Обичаш и ТИ !!!! ;((fubar)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си