- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страдах?! Ще сТрадаш и ти !!!
както се пее в една песен... !!*!! всичко се връща !!*!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма смисъл от отмъщение...
Срещнах много хора,но те само идват и си отиват и никой не познава душата ми изцяло..Те познават различни лица от моята същност,те познават това което са провокирали в мене...
Вземи порастни,това е живота -низ от страдания и усмивки.Нормално е да те боли.Отмъщението не е проява на сила,а на слабост!
Abe ei glupaci takiva. Kvo ste tragnali da sadite momi4eto pri polojenie 4e vie ste sa6tite. Q sega site idioti koito q obidiha i q obviniha da pomislqt (ako mogat da mislqt) kakva bi vi bila reakciqta ako vas vi zaebat taka ili v precakat za ne6to. Ne mislite li kak da go varnete na 1 4ovek ? E ? Ne vinete momi4eto sqka6 tova e ne6to sramno i podsadimo, a naprotiv tova e ne6to 4ove6ko. nie sme hora ne bogove. lesno e da kaje6 zaebi toq i onq, ama ne stava taka. Vie tuka ste nqkakvi spreli debil kvo li vi obqsnqvam....![]()
![]()
Отмъщението е глупаво нещо. Приемете факта, че не е нужно да си отмъщавате, защото рано или късно всичко само се връща![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
хахаха.. как са злобиш.. добче не съм на мястото на момчето![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Първоначално написано от rehab
съгласна съм,може би сега не му пука за теб,но някога ще се намери момиче за което да му пука и тя ще постъпи както той с теб![]()
Това, че те е наранил, не означава, че трябва да му отмъщаваш...
Девойко, наранена бъди по-внимателна!
Знаеш ли още колко пъти ще ти разбият сърцето?!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
отмъщението не връща загубеното![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Последния път когато 1 идиот ми 'разби сърцето' брат ми го прати в пирогов и 8 месеца ядеше през сламкано моя случай е малко по-различен..не беше само разбитото сърце..според мен тряабва да се помъчиш да го забравиш вместо да му отмъщаваш..
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
не трябва да се забърква човек с тебПървоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Момиче,спри и се осъзнай... аз вярвам в цикличността на живота,т.е след лошото идва хубаво и всеки който прави лошо (или добро) му се връща. остави го да си живее живота и тотален игнор....това е най-доброто...ти се огледай за нещо ново и раазлично и забрави стария,който не те е оценилПървоначално написано от an0onimnA
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Първоначално написано от reallovr
+1
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
промуши го с вилица след което му опри пласмасов пистолет в главата (ама да прилича на истински)Първоначално написано от an0onimnA
![]()
![]()
![]()
А ако трябва да съм сериозен като си намериш приятел който да те цени и обича и да си щастлива повече ще му стане гадно отколкото каквото и да било
Оценявам вашите мнения ...Ще се опитам да ви послушам .... вече не съм го виждала от доста време и така наистина ми е по добре ... Ще го забравя !! нЯМА ДА ПОдаржам никакви контакти с него !! Наистина сте прави до една страна няма смисла да си връщам ... не искам да ставам същия човек като него
рано или късно наистина всичко се връща !!! Благодаря ви
![]()
![]()
Нарани ме! Знаеш го нали ?!Плаках! Ще плачеш и ти !Виках! нЕ отговори нали?!Молих! Ще молиш и ти !Исках! Но нямах нали ?!Лъгах! Но лъга и ти!Страдах! Знаеш нали ?Обичах!! Ще Обичаш и ТИ !!!! ;((fubar)