- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идолът ви във форума
^Let_The_Music_PlaY^
ама той май не влиза вече... зн![]()
Той![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Нямам все още...![]()
Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно.
Пишете де.Първоначално написано от LINKNOT
![]()
![]()
kristo е пич, личи си, че е интелигентен ! Само че не смятам, че Волен и изрод![]()
Както споменах в една друга тема, идолът ми от форума е ATAKABG... Всяко едно негово мнение което прочета е оригинално по свой собствен начин и страшно ме радва ! Пък и не е от подмазвачите, в смисъл такъв, че разбира, че във форума няма нужда на лъже или да се доказва на хора които едва ли някога ще види ... ЕВАЛА БРАТО!
Другите, които са ми направили добро впечатление са Whiskass & Pedigree. Просто са себе си![]()
Psychopath* също ми е от любимците, щото си го знам отдавна още преди да ми лепнат бана, пък и като влеземе двамата в Кофата край...
Има и модчета които ме кефят :Р
machoka(то не бяха предупреждения, аз се праех на непукистка ... неговите мнения също се отличават с ОРИГИНАЛНОСТ), sh3_1s_7h3_0n3(много ми търпеше глупостите мацката).
И тези са..
ама ти май не си идол на емото, а? ахахахПървоначално написано от Hit 2 fit.
Ахах, авторке, силни думи бе![]()
Иначе идол нямам - имам потребители, чиито поустове са ми интересни и ми харесват и като хора (доколкото ги познавам).![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
idol vyv foruma
evala..
^ ти си ми един от идолите![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Идол?
Във форума?
![]()
![]()
![]()
Естествено,че не можем да сравним никой съфорумец с Левски,но не е с този замисъл темата.Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Питам за човек,чието държание може да бъде примерно и като цяло ви допадат като характер и начин на мислене.
Сцион,мой си,бейби!![]()
![]()
Ще ми разкъсате ментора ей!
Освен него много си уважавам и Сашко (верминаард), РАВРР много ми допада като мнения, Куул Гърл има хубави мнения също...общо взето няколко човека още ми харесва как мислят...
Едит:Борнфромпейн също...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Или аз се бъркам и съм много тъп или идол е, човек на който искаш да приличаш...
^ .. или когото идеализираш т.е. вижда ти се почти перфектен (защото перфектни хора дефактно няма) със светогледа си,начина на изразяване,вкусовете си и т.н. ;>