- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идолът ви във форума
Чак идоли не,но хора които ми допадат.
ЦвЕтИт0
krem4et0
oth_fenka
sam 90'
sasha_90
MoOnLiGhT_ShAdOw
^Adrenalinka^
LadyDi
find_m3
chery
Аз съм българче
^Santra^
slun4ice
batkodoki
sh3_1s_7h3_0n3
exploitedteen - но някой път ме дразни с гадните си и злобни изказвания.
и за сега тези се сещам....
Чичко_Стоматалог, Ian4o_Peralnqta, Гега_Комунист, Автопилот, Къци Въпцаров, KIRCHO, Дебеличко, тъпо момченце98.Все добри и качествени хора!Увъжавам ги и мога да ги нарека мои идоли.
edit: забравих Боби_пенис 96, Ганчо СеЛсКиЯ КОЧ и Пенчо-Самурая![]()
Got my foot pinned to the floor,
you can feel the engine roar!
Got thunder in my hands,
I'm metal thrashing mad!
Идоли нямам. Има хора, които ми допадат, но и те не са много.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
omgomgwtf?Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Аз се прекланям на SWASTICA..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Имам чувството,че ми четеш мислитеПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
sexytka
Идол.... Килсуитчингейдж!!!![]()
Пф... супер много му се радвам и ддаже ми е малко секано, че напоследък рядко го засичам. Иначе има много потребители, чиито постове обичам да чета, ама това няма нищо общо с идолите.
и на мен от много отдавна ми е той ама не влиза ли кво стана с негоПървоначално написано от PainMonopoly
Idol nqmam!No ima 3-4 macki vuv foruma,na koito mneniqta po vuprosite ot razli4nite sferi mi se struvat dosta logi4ni i adekvatniEdni ot tezi macki e "krem4eto"!
Идол е силно казано...
аз в живота си нямам идол вие от някъв си фовум ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Кифбанмекгеврекснаб![]()
Идоли?! Много сте зле, хахаха :Д
Половината сте избрали човек, като идол (и модел за подражание), който заявява, че се дразни на подражателите и т.н.
Друг въпрос, че сте сетили да си търсите идоли из форума, бахахаха :Д
Аз уважавам съфорумниците си, възхищавам се на редица хора, а идоли нямам, какво остава да почна да си събирам идолите из форума.
За тея дето ще кажат "да ама много насериозно ги вземаш нещата" да ходят да пишат в "любими потребители", а не да се излагат тука.
Замислете се малко за авторитетите в живота ви, кои хора искате да са ви пример и за ценностната си система, хората във форума могат да са ви приятели, да са супер готини, да ви вдъхновяват, обаче хубаво си помислете какво е "идол" и кого възприемате като такъв.
Лесно се впечатлявате, пф.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Xaxaх, как странно ни стоят никовете един до друг.Първоначално написано от Think Pink
Та... мерси. (:
А аз може да съм писала преди в темата, но ме цепи яко паметта, а ме мързи да проверявам.
А по форумите да си търся идол... хахах, не, няма смисъл. Може да има такива, чиито мнения да чета с удоволствие, да им се възхищавам на писаното(експлойтед, Уискас, Къдли, Сцион ъф сторм, Деси_кецки и много други, чиито никове не помня), но чак за форумен идол, нямам.![]()
Важното е, че си чула Форфадър!!!!111
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Даааа!!
И съм супер впечатлена. Ама много. Направо очарована. Много съм ти благодарна, че ми ги обади. ;д
Радуваме се ;]]]
ще мине време, друго ще ти измислим![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Hit 2 Fit![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
няма такива...
someone else...
Нямам идол от форума![]()
Суетата.Моят любим грях.
Вероятно поредния сарказъм, предполагам?Първоначално написано от _SL_
![]()
Добре, Ванге.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Не ми казвай, че не си се досетил..
What you give is what you get!