- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глезите ли гаджетата си?
Гледам си го, но не го глезя. От какъв зор? Да не съм майка му, която го е глезила? Напротив-искам от сега да му е ясно, че в нашето бъдещо семейство ще се грижим 1 за друг, но не и да се глезим. И ако някой трябва да е глезен във връзката, то това е нежната половинка. Глезен мъж=лигльо. Предпочитам да казва, че жената го гледа добре и е доволен от нея, но не че го глези. Що се отнася до мен няма да го оставя гладен, но това не значи, че ще му нося подноса с ядене пред телевизора....
Винаги ужадам, дори да не ми е приятно ... ма напоследък няма гаджетаПървоначално написано от FreeSpirit
![]()
HE te me glazat..![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
As dosta si glezq gadjetata ama posledniq pat ne polu4avah izobshto sashtoto... tarpqh q 1 mesec i q odrqzah...![]()
![]()
![]()
Mnogo obi4am da me glezqt osobeno kato priqtelkata mi si igrae s kosata mi naprao zaspiam![]()
![]()
![]()