.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Гледам си го, но не го глезя. От какъв зор? Да не съм майка му, която го е глезила? Напротив-искам от сега да му е ясно, че в нашето бъдещо семейство ще се грижим 1 за друг, но не и да се глезим. И ако някой трябва да е глезен във връзката, то това е нежната половинка. Глезен мъж=лигльо. Предпочитам да казва, че жената го гледа добре и е доволен от нея, но не че го глези. Що се отнася до мен няма да го оставя гладен, но това не значи, че ще му нося подноса с ядене пред телевизора....

Re: Глезите ли гаджетата си?

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Аз попринцим си глезя фр-те, та понякога затова ми се качват на главата...ами вие угаждате ли им ?
    Не говоря да правите това което ви се каже и да ви командват, ами за такива дребни неща дето може и без тях, но ни е приятно да ги правим
    Винаги ужадам, дори да не ми е приятно ... ма напоследък няма гаджета

HE te me glazat..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    nesebar

as baq

As dosta si glezq gadjetata ama posledniq pat ne polu4avah izobshto sashtoto... tarpqh q 1 mesec i q odrqzah...

Град
    nesebar

No mnogo obi4am

Mnogo obi4am da me glezqt osobeno kato priqtelkata mi si igrae s kosata mi naprao zaspiam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си