- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвестта ..
ЗДРАВЕЙТЕ Сладурии ! И така няма да ви мотам , а ще говоря направо..
Имам гадже от близо 2 год. , и вече искам да спя с него . Но има проблем .. чувствам как тялото ми го желае , но съвестта ме спира. ЗНам ,че някои си лягат с момчета още на 12-13 год. , но аз не съм такава , все още мисля че съм малка на години .. Та какво бихте ме посаветвали ..
Btw след 2 месеца навършвам 16 !
Благодаря ви , предварително !
Направи го тогава, когато нищо няма да те спира.. нито съвеста нито нещо друго.. аз така мисля..
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
Изчакай още, щом не се чувстваш готова.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Щом искаш да го направиш с него-направи го не си малка така че...
Няма значение на 15 ли си,или на 25 ,когато се почувстваш готова и съвестта ти го позволи,действай,но разбира се трябва да ти е пределно ясно,че ако не внимавате трябва да си отговаряте за последствията.
Аз лично мисля,че трябва да изчакаш момента, в който съвестта ще ти позволи да го направиш.
Направи го, когато цялостно ще си готова за това.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
не дей да го правиш само защото сте от мн време заедно, щом е с теб ще те изчака, тъй че го направи когато си готова и нищо не те спира![]()
Ами щом се чустваш готова и знаеш какво правиш ... успех![]()
ми не се чустваш готова явно чакай още малко той ще те разбере :\
Първоначално написано от Drogiranata_
направи го когато си напълно сигурна, че го искаш и нищо не те спира ..а той ако наитина те обича и държи на теб ще чака..![]()
ОМГ...ЩЕ ТИ КАЖА САМО ЕДНО-ДРЪЖ ГО МОМЧЕТО И НЕ ГО ПУСКАЙ...НЕ ЗНАМ ДАЛИ И КЪДЕ ЩЕ НАМЕРИШ НЯКОЙ ДЕТО ЩЕ ТЕ ЧАКА 2 ГОДИНИ...СЛУЧИЛА СИ НА ЧОВЕК ЯВНО КОЙТО НАИСТИНА ТЕ ОБИЧА..
..ПО ВЪПРОСА - АКО НЕ СИ ГОТОВА НЕДЕЙ,ПЪК И ТОЙ ЩОМ ТЕ Е ЧАКАЛ 2 ГОДИНИ ЗНАЧИ МОЖЕ ДА ЧАКА И ТРИ![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
явно не си готова
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Изчакай още малко за по-сигурно
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Това не е особено вярно... Ако е чакал от 14 до 16 - да... но от 16 до 17? Тогава нещата леееко се променят и доста зависи от човека. Иначе - It's not how long you live but what your morals sayПървоначално написано от bibo
Mного яка песен, поздрав на всички братя и сестри в този форум с нея![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Ако не се чустваш готова няма защо да го правиш.Изчакай още малко докато не се почуствашс игусрна![]()
Смятам,че не е нужно да питаш някой,дале да правиш секс или не.Ако се чувстваш готова да го направиш(с човека,когото обичаш)го направи.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Не се чувствай длъжна да го правиш. Може да изчакаш поне да станеш на 16Щом се колебаеш, явно не си напълно сигурна дали го желаеш.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ti ot vutre shte si usetish kato si gotova. Ne gledai horata, a slushai surceto si.
Eating isn't cheating - Arnold
При всеки е различно,аз бях готова на 14,но може би при теб е по-добре да изчакаш момента
kogato si gotova go napravi...![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!