Ами ще имаме униформи в даскало,което от една страна е яко,защото всички фешънчета няма да могат да си показват дрешките и да обиждат другите,които не са толкова платежоспособни или облклото не е най-вяажното(само да кажа че не съм нито от едните нито от другите).Та,чудих се,какво мога да сложа по униформата си за да е по интересно?Всмисъл позволяват ли да се слагат значки,да се подгъват панталоните,полите?Аз ходя като рок,или някои ме оприличават на скейт стил и искам да питам какво е позволено да се прави по униформата за да вметна някои от стиловите ми детайли?Дайте също някоя идейка с която се отличавате от другите.Не,че за мен е важно да привличам внимание ,даже напротив, но все пааак,ако моооже...И ще ми е интересно да видя как ще изглеждам с униформа,която не е стандартна като на всички останали.
И за заключение от цялата тема ще кажа наново въпросите си,щото винаги кат пиша са уливам в обяснения и хората се бъркат:
1.Могат ли да се слагат различни неща по униформите, да се подгъват,да се слагат нашивки?
2.Дайте идейки как вие ходите и какво слагате(ако може и снимков материал)
Благодаря предварително и моля без спам :P