.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Уноформа в училище-идеи

Ами ще имаме униформи в даскало,което от една страна е яко,защото всички фешънчета няма да могат да си показват дрешките и да обиждат другите,които не са толкова платежоспособни или облклото не е най-вяажното(само да кажа че не съм нито от едните нито от другите).Та,чудих се,какво мога да сложа по униформата си за да е по интересно?Всмисъл позволяват ли да се слагат значки,да се подгъват панталоните,полите?Аз ходя като рок,или някои ме оприличават на скейт стил и искам да питам какво е позволено да се прави по униформата за да вметна някои от стиловите ми детайли?Дайте също някоя идейка с която се отличавате от другите.Не,че за мен е важно да привличам внимание ,даже напротив, но все пааак,ако моооже...И ще ми е интересно да видя как ще изглеждам с униформа,която не е стандартна като на всички останали.
    И за заключение от цялата тема ще кажа наново въпросите си,щото винаги кат пиша са уливам в обяснения и хората се бъркат:
    1.Могат ли да се слагат различни неща по униформите, да се подгъват,да се слагат нашивки?
    2.Дайте идейки как вие ходите и какво слагате(ако може и снимков материал)
    Благодаря предварително и моля без спам :P

Не можеш да слагаш нищо по униформата.

Цитирай Първоначално написано от Christ
    Не можеш да слагаш нищо по униформата.
    ОМГ ОМГ ОМГ,ШИТ!!! Е,добре,а мога ли понеже мразя поли да искам мъжка униформа или в женската се предлага и панталон?Ако ми кажете не просто се гръмвам
    -Емотиконките са моите чувства-

да не може,трябва да я носиш такава каквато е.

аз мисля че за зимата на момичетата им дават и панталони,щото нещо с поли не върви.ама не съм много сигурна.

Ех,дори и аз да го преживея някак си...се чудя как ще ги преживеят фешъните които живеят само за да се показват дрехите в даскало.(Не,казвам че всички го правят,но ги има доста,не искам обидени )

а ти къде сега ще учиш?

Цитирай Първоначално написано от nasi141
    а ти къде сега ще учиш?
    Ще съм за втора година в ЕГ"Пейо Яворов" - Силистра.Поне да бяхме почнали с униформите от осми клас,а не от девети,но както и да е-не моем напрайм нищо.

Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    а ти къде сега ще учиш?
    Ще съм за втора година в ЕГ"Пейо Яворов" - Силистра.Поне да бяхме почнали с униформите от осми клас,а не от девети,но както и да е-не моем напрайм нищо.
    е да не става.мноо е кофти с тия униформи.поне в мойто даскало ги няма.

а ти къде сега ще учиш?
    Защо е кофти Освен че си еднакъв със всички се едно сте клонингите от Star Wars?

Мега фен Аватара на Blab
    'айде да видим кой ще дойде да ми свали шала, че не е от униформата?

Цитирай Първоначално написано от be_true
    'айде да видим кой ще дойде да ми свали шала, че не е от униформата?
    Еми ша ти се скарат сигурно

а ти къде сега ще учиш?
    и аз уча там

кви униформи, кви 5 лева бе

а ти къде сега ще учиш?
    Защо е кофти Освен че си еднакъв със всички се едно сте клонингите от Star Wars?
    е точно що то си всички са еднакви.

Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    а ти къде сега ще учиш?
    и аз уча там

Ем класната е казала на тез от моя клас,че ще има.И трябва да носим цялата униформа по празниците,а инче или само горнище,панталон или тениска.Ама аз предпочитам или тениска или цялата защото ще е адски тъпо-тениска на ред хот чили пепърс и един вълнен панталон дето пише ег пейо яворов.А като са заедно и трите части на униформата няма е толко смешно.БТВ кой клас си ?

Град
    дупката на геврека
    а ти къде сега ще учиш?
    и аз уча там

аве ние сме билу мнго от там бе
    ама май съм изостанал с матрияла нещо
    никой не е споменавал за т'ва
    11 В

11-ти ше съм ти?

абе много се съмнявам за тея униформи, като знам директора...
    ей така изведнъж да кажат, че ще има униформи...
    то верно, че преди 2 години правиха анкети дали искаме униформи и дали само някакъв елемент или цял комплект, ама...
    не ми се вярва от тази година да ги вкарат, просто ...
    много е невероятно тва...

И на мен не ми се вярваше,ама го казва секи от класа ми като го питам.
    Аз ще съм 9 в.

а туй то... само В класове сме тука...

ами не съм виждала никой, трябва да питаме и ние, нали ZuCkI
    то ше е егати смешното, няма има фешъни, ооо неее...

Искам да има униформите,че да не може да ми се фръцкат сички с дрехите си...Ама...не искам да съм като клонинг на всички.Баси...ще измисля нещо да си турям по униформата че да се различавам поне малко(то не че и другите няма да си измислят нещо за униформата де)

пък аз не искам, щото ше ми е тъпо да се развявам с тея униформи навсякъде... хем хубаво, че някои няма да се фръцкат, ама хем лошо...
    толкова години спаха, мене като ми остава малко ше ги измислят...
    простотия

пък аз не искам, щото ше ми е тъпо да се развявам с тея униформи навсякъде... хем хубаво, че някои няма да се фръцкат, ама хем лошо...
    толкова години спаха, мене като ми остава малко ше ги измислят...
    простотия
    Може да ги пуснат от втория срок,защото не вярвам да се организират и за няколко месеца да направят униформи за цялото даскало.А и се плащали 30-40 лева,останалите пари се поемали от някфа организация.

ми и мене точно затова ми е толкова странно, не са казали предварително и ей така да им щъкне...
    да оправят дограматаааа, не искам униформи

тва е супер неорганизирана работа, от догодина може и да ги вкарат..
    щото ше е тъпо по средата на учебната година да почнат да се носят униформите... трябва от началото на учебната година

ми и мене точно затова ми е толкова странно, не са казали предварително и ей така да им щъкне...
    да оправят дограматаааа, не искам униформи

тва е супер неорганизирана работа, от догодина може и да ги вкарат..
    щото ше е тъпо по средата на учебната година да почнат да се носят униформите... трябва от началото на учебната година
    Епа,знам ли ги.Може класната да не е разбрала нещо. Кат я знам кфай отвеяна

ех, че моята класна я няма у скайп да я питам дали тва е верно
    коя ти е класна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си