.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Сестра

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Сестра

Hora, mislq, che shte se pobyrkam, zashtoto predi malko mi se sluchi nai-groznoto neshto na sveta. Bqh na more i nai-skypia, nai-hubavia podarak, za koito se nadqvah, che mnogo shte se haresa beshe za sestra mi. I da, naistina zaradva se, bqh shtastliva, che sym uspqla da i donesa neshto, koeto da i haresa i da e hubav spomen. Kogato tq se vyrna ot moreto donese kup syrca za vrata. Oshte togava kazah, che iskam rozovoto, no dnes razbrah, che go e podarila na priatelka, ne kazah nishto. Predi malko q vidqh kak snima ostanalite 2 syrca i predpolojih, che iska da gi pokaje na nqkoi kato mu prati snimka. Kazah, che iskam sinioto i si go vzeh. Trygna sled mene s dumite, che syrcata sa si neini i moje da gi dava, na kogoto si poiska i da vyrna syrceto. Kato kapak na vsichko me nareche "KURVA". Veche chas placha i se chudq kak e vyzmojno da dam s cqlata si dusha podaraka si za neq, a da nqmam pravo dori edno syrce da polucha. Ujasno bolno mi e...

Кажи и това на нея, не на нас. Ние няма да ти купуваме сърце

Еми, кажи и го.

Ми много грозно е постъпила , не й говори според мен . Чак и да те нарече така , вече е прекалено .

Град
    Terra incognita!
    Уау,много странно отношение има сестра ти към теб,поговори с нея и ясно й покажи,че очакваш и заслужаваш по-добро държание към себе си-сестра сте все пак,обичта,близостта и приятелството ви трябва да бъдат на първо място,освен това ти си по-голямата,уважението(заслуж ено или не) е задължително от нейна страна.Тук не става дума толкова за подаръците-дали са една верижка или един ланец,нещата са принципни,правиш добро и очакваш да ти се отвърне по същия начин,а и не е важна цената на дадения предмет,вещ или каквото е,а именно жестът на внимание.Обсъдете отношенията със сестра ти,поговори с нея,но без да се карате,явно е тийн и яко я тресат хормоните,не я съди,но и не позволявай фриволни постъпки от нея към теб!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Сестра ти доста подло се държи с теб..
    Наистина е много подпло, когато даваш всичко от себе си, а се държат така с теб ..
    Това, което каза на нас, го кажи на нея..
    От намеци няма смисъл, проведете един сериозен разговор, може би тя не приема нещата чааак толкова критично..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ми сестра ти е к***ата в слу4ая .. мн кофти за теб наистина .. на твое място нямаше да й говоря доста време .. трябва да проумее грешката си
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Предлагам повече да не правиш никакви жестове за нея и да престанеш да се държиш мило тя не го заслужава.

Повече от фен Аватара на yozito
    Накажи я с мълчание.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Лош0о

just f**k y0u !?!

Голям фен Аватара на Vincitore
    tq po-golqma ili po-malka e ot teb? a ina4e az imam po-malka sestra i bi me prodala kat ni6toto puk kamoli za podaruci da stava duma.... vuob6te ne i obru6tai vnimanie-se nqkoi den 6te se usaznae : )) i 6te ti se izvini i 6te razbere kude e zburkala : ))

Град
    ВаРнАаАа
    Оф и аз имам по-голяма сестра и толкова разочарования покрай нея са били,че не ми се говори!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Кажи и го,поговорете си,кажи и че те е заболяло от думите и постъпката и и дано всичко се оправи Успех
    Суетата.Моят любим грях.

аз също имам сестра и мога да кажа , че това е най-страхотната сестра на света обичам си я повече от всичкоо!

Ако и преди се е държала с теб гадно, няма от какво да се учудваш. Аз имам по-голям брат и не сме в много добри отношения. В смисъл обичаме се много ясно, но просто не можем да седим дълго в една и съща стая. Често се караме и обиждаме, но разбира се, бързо ни минава.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    cttc i az sum razo4erovana ot moita sestra
    tq e edna tupa egoistka i se durji dobre s men samo kogato i trqbvam

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    при мама
    Тя на колко години е,че да ти говори така?
    Аз мисля,че си по-голяма от нея,ако е така защо не й се изрепчиш малко ?
    Ако е в пубертета е ясно да говори и да прави такива неща.
    Не се ядосвай,може да го е казала без да го мисли.
    ;]

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    И брат ми е същото неблагодарно, егоистично и несъобразително същество.
    Наистина се е получило кофти, но пък всяко зло за добро.
    Поне ще си имаш едно на ум за напред.Знам, че много боли от такова отношение и то от роднина, но освен да приемеш случилото се, не виждам друго решение.Ще е дребнаво, ако подходиш с аргумента за подаръка , направен от теб.Все пак е било по твое желание, не е имало специален повод, а просто е един мил жест.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на gabi_94
    кажи и че си искаш подаръка обратно и тя не заслужава да влагаш цялата си душа и сърце в подаръка за нея, а тя да те унижава по този начин. Ужасна сестра имаш, на колко години е че е постъпила така глупаво, а ти на колко си?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Тя на колко години е,че да ти говори така?
    Аз мисля,че си по-голяма от нея,ако е така защо не й се изрепчиш малко ?
    Da, po-malka e na godini, no kak da i se izrepchish kato e edna glava nad teb? Prosto mi pisva. Sega e vzela i ostanalite mi podaraci ot moreto i tvyrdi, che ne gi e pipala, no shtom ne sa gi pribrali maika mi i bashta mi, koi moje da e, za Boga? Ufff.. hora, razbiraite se sys semeistvoto si. Moeto e ujas.

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ми сестра ти е к***ата в слу4ая .. мн кофти за теб наистина .. на твое място нямаше да й говоря доста време .. трябва да проумее грешката си
    +1
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си