- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво е това?
http://www.prikachi.com/files/335816M.jpg Майките ви имат ли такова нещо? Ако имат знаети ли за какво си използва?
Моля без ебавки![]()
Благодаря предварително!![]()
ami ne s1m vijdala takova ne6to y nas6to ne q pita6 maika ti i posle spodeli da ne sa 4ydim kvo e ako go namerim vk16ti
![]()
ahaПървоначално написано от cLaDyRcHe
![]()
Е питай я, де.. вътре може да има всичко![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
на мен ми прилича малко на крушка или лампа.....?![]()
ами най лесния начин е да я питаш..
in defense of our dreams...
дамски душ за вагинални промивки..![]()
има още 1 част, ама не я виждам...
питай майка си![]()
![]()
ако е гумено може да е онова дето се прави клизма, не съм сиг ама така са ми го обяснявали...![]()
![]()
![]()
може да е парфюм, душ-гел, крушка... я я питай и ни кажи и ние да знаем
![]()
Ами аз я питах, обаче не иска да ми казваи затова ви питам
мерси много на всички и особенно на tinky_winky
може да заключите темата
![]()
Дамски душ е. И много ясно, че няма да ти каже, тебе какво те интересува тя как си поддържа личната хигиена. Пък и си е лично неин и не трябва да се ползва от други хора, може би затова не ти казва, за да не си правиш експерименти с него.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
казаха ти го...дамски душ..използва се за вагинални промивки..ама може и да е балон за клизма,зависи какъв по големина е другия накрайник..не иска да ти каже предполагам,защото това не са неща за малки госпожи4ки..И на мен не искаха да ми кажат едно време,ама аз сама си нау4их![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ооо и аз сам виждала такова , ама в лелини и много се чудихМерси за инфото ..
Interesna tema![]()
![]()
Това е балон4е за клизма или дамски душ.
![]()
Робинята на Quench
Това крушка ли е?![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
къв дамски душ...я дайте малко повече инфо,че ми стана инт![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
дамски душ е балон с тръба,с който се плакне вагината. В зависимост от слу4ая се сменя и разтвора,които се слага в балона. промивките,за които говоря се правят ако имаш гъби4ки и т.н и са препоръ4ани от гинеколога ти след като си го посетил и те е посъветвал. попринцип такива промивки се правят от възрастни жени,затова ние по-младите не знаем за тях! И 4есто майките не ни отговарят на въпроса като ги попитаме,защото едва ли не си мислят,4е така ни плашат или поне така мисля...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
А вярно ли е, че се използва след раждането ... ? ии начи в балона се слага разтвор и тръбичкава се вкарва във вагината и се излива разтвора ли ... как става тая игра?
знам,4е е при по-възрастни,което като се замисля озна4ава,4е е след като си родила..така 4е да
Много ми е интересно каква ще да е таз крушка, с такава фасунга?Първоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
По темата: със сигурност е това, което казаха другите момичета.![]()
em te ti kazaha - damski du6![]()
олее мерси за инфото...чесно за 1 път чувам![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Глупости са тва, 4е дамския душ се ползвал само от възрастни или раждали жени.
Вагинални промивки се правят при пове4ето възпаления, вклю4ително и ако имаш бяло те4ение.
Да не говорим, 4е по принцип е препоръ4ително след като ти свърши менструацията, да си направиш - полезно е и се про4истваш.
И са глупости, 4е младите моми4ета не били запознати с това, понеже било само за възрастни - цялата тази неинформираност идва от кофти ли4ната хигиена напоследък. Постоянно 4ета разни простотии как бялото те4ение било абсолютно нормално, как някоя мацка имала инфекция и сърбеж и я било срам да иде на лекар в продължение на месеци и т.н. Правете си сметка.
![]()
Робинята на Quench
и аз мисля така .. хаха преди като по малка с брат ми го бехме намерили тва и само го стискахме и си играхме с него питах майка си какво е тва тя каза нищо не е за теб и си го взе ама сега знам кво еПървоначално написано от tinky_winky
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Дамски душ е със сигурност. От дъжд на вятър и аз ползвам просто така, за по-голяма хигиенаТо си е заигравка в банята
![]()