- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с пенисът
Еми като за начало здравейте,
Имам един доста гаден проблем със пенисът ми та проблема е, че имам нещо като лишеи мисля, че поне на такова изглежда постоянно хваща корички и като се махнат след 2 дена ме засарбява почеша го съвсем леко и като стана на другата сутрин пак има коричка около разраненото място кожата стои една такава по бяла и по твърда и вчера като го надурвих и коричката се спука и отдоло имаше кръв ама нали не течеше и не се оправя от началото на Юли месец го имам и всеки ден се къпя моля ви помогнете ми незнам ако приятелката ми поиска секс ще ме е срам много защото е грозна гледка и може да си помисли, че това е някаква полова болест (силно желая да не е нямам сефте и за това си мисля че не може да е полова болест) Моля ви помогнете ми не искам да ходя на лекар и на каквото и да е било![]()
Според мен е най-добре да отидеш на лекар(колкото и да не ти се иска).Ние не можем да то помогнем.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
аз мисля да си го мажа със крем здраве там нали пише за кожни раздразнения апък това може да е раздразнение и за това
ами ще мажеш ти ама те постоянно като излизат нови... може да е кожна болест, не кожно раздразнение и няма как да стане без лекар. а ако чакаш прекалено дълго после може да ти стане хронично.![]()
ще изчакам до края на септември и ще се мажа със крем здраве и ще видя ако не се оправи ще ходя на лекар
Не чакай ами върви на лекар може и по-лошо да стане
Абе не се мажи с глупости, ами иди на лекар. От такива самолечения стават такива гадни проблеми после, че ще се чуди и лекаря какво да те прави
срам ме ее не искаммм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
искаш не искаш отивай! освен ако искаш да стане по лошо..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
няма от какво да те е срам всичко е възможно ...може да имаш някаква алегрия от нещо и ако не отидеш после да съжеляваш такаче не си губи времето няма нищо срамно
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
я отиди, може да се влошава, има вероятност да е всичко, даже и полова болест... и по-добре побързай, че сиг е мн неприятно![]()
Върви на УРОЛОГ!!! Аз знам че един от първите стадии на Сифилис е нещо такова.... успех !
оф писна ми с тва страх ме е да отида на лекар не искам да ходя и зн си кво ми ние как да ти помогнешако искаш да си здрав и да нямаш проблеми отивай на лекар ако не оправяй се
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...