- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой пил ли е Каменица Лев??
Гледам тука е рекламират, хубава ли е??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Утре, ще я опитам и ще ти кажа. Днес не беше докарана по заведенията още .. Поне при нас![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
щом е каменица значи е зле..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аз по принцип не обичам много бира ама тва лято покрай даскало не продаваха твърдо и трябваше да пия бира, а в Пловдив от каменица по бол няма![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
тая глупост пък каква е?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами като видях Каменица и си знаех, че ще е нещо гадно, но се реших да пробвам..
Някакси е по-гъста от другите бири, ама газировката е яко мека и ситна и има доста странен вкус.. Абе отново си остава истината, че гадостите в тоя завод ги произвеждат под името Каменица.
А на всичкото отгоре на цена е колкото Стела Артоа и почти колкото Хайнекен... Просто е в грешната категория.
Ххах мда права си.
Това ми напомня за една от най-мрачните истории в живота ми когато дадохме с един приятел по 15 лева за вносни бири, всяка от които по-сладка и по-неалкохолна от предната..
Накрая имаше десетина счупени почти пълни шишета от малки бирички до ъгъла на магазина и си взехме по Шуменско :Д
6umensko ludnicata ina4e toq lev ne sym go har4il![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Хубаво е, че има хора, дето търся наслада, докато пият бира, щото е пълно с идиоти, които си купуват бира, за да се вижда, че пият![]()
да, т'ва е печеливша тактика според менПървоначално написано от _SL_
![]()
we give it all.
Кво представлява?
Аз гледах наскоро реклама на няква с лимон.![]()
От това в някой горещ летен ден да седнеш сам и да пиеш бира няма нищо по-хубаво.Ако има и цигарка и нещо за хрупане е идеално.Аз пия бира само с приятели за атмосферат и през лятото когато е направо ад.А и зависи да ли ми се пие.Някой път си взимам фанта с лимон вместо бира![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
lele bratleta mnogo me draznat takiva ne uvajavat birata mamaka im kato ne q uvajavate ne deite da e piete mamka viПървоначално написано от ATAKABG
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Нищо особено .. Бекс Рулз![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.