Такка..като за начало здравейте ;(;( много ми е тъжно, защото гаджето ми - Митко ме заряза в44ера..то е на 11, аз съм на 12, нищо, че съм по-голяма оби4ам го..той ми беше първият..започна да ходи на уроци по карате..там намери момиче на неговата възраст.. итака ме изостави
аз много го обичам беше толкова хубаво в леглото..и сега някой ще каже, че се еб***ам ..ама не е така..тва, че съм на 12 няма значение..прекалено съм развита..всичко беше точно презервативи тва онова..
след като той ме заряза много се депресирах не искам да виждам никой ...... вече не говоря с моите приятелки ... хора мисля да се самоубивам..адски ми е тъжно от 2 дена пла4а и немога да спра, ве4е почнах да си режа вените, но не знам как .... искам някакъв съвет как ще е най добре да си прережа вените да се отровя с нещооо илиииии не знам
живея на 1-ви етаж и не мога да скоча /.. освен ако не отида на покрива ама тамсе всъбират едни наркомани и аз преди ходих при тях и беше много весело ама вече н е щото Пешо (единия от тях) се опита да ем изнасилииии .,... не знам какво да правя хора!!!!!!!
мн мн мн мн мн мн мнннпоооооу оби4ам Митко ама той ве4 не ми обръща вниманиеееееее .. .то йве4е не ме обича. ..
чувствам се ужасно , сории мн 4е се повтарям, ама ми е мнооооого тъжно...
моля ви дайде някакво савет4е за самоубийство ако имате някой познат който се е самоубил или сте гледали филм плиииииииииийс. ..
;(((((((((((((((((((((((((((((