- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Hip Hop vs. Плуване
pluvaneto e edin ot nai hubavite sportove daje moje da se kaje 4e e i nai hubaviq a i razviva muskolite na cqloto tqlo a ne samo na ramenata![]()
ми аз преди бях на плуване и танцувах и искам да ти кажа,че много по-уморително е да плуваш.След всяка тренировка бях гладба като вълк и тогава бях супер стегната и беше периода,в който имах най-хубаво тяло.А и плуването разтоварва малко от проблеми ала-бала(поне за мене)А за танците мисля,че ше са интересни,но лично аз предпочитам плуването повечко
Аз съм плувала и сега тренирам хип-хоп танци ии повече ми харесва. Доколкото знам плуването е по-полезноза тялото, ама енергията, с която ме зареждат танците не може да се сравни с него. Много по-приятно е да танцуваш. Не му мисли, а идвай в The Center![]()
www.csdance.net![]()
Кик-бокс или каланетинка ?![]()
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
+1Първоначално написано от z1n4i7y
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
хип хоп танци .. оффф... там ти заякват мускулите на краката
плуването - всичко!
И двете съм практикувала и дете бих ти предложила,
но все пак танците са ми страст (;
I drug put sum kazvala , 4e treniram pluvane ot 8good i sum dosta naprednala v tozi sport . Pluvam v otbor i imam mn postijeniq ... Smeq da tvurdq 4e imam dosta golqm opitii pluvaneto e sporta , koito 6te ti razvie tqloto perfectno . 6te napravi6 stegnato tqlo , a ne se pritesnqvai za ramente . Te 6te se razviqt , ako pluva6 kato sustezatel .Abe prosot vsestranno razviva tqloto toq sport i e uniklen ( pone za men )
![]()
Uspex.
phah
Плуване пич за мен избери да плуваш и като почнеш ште видиш че нема да искаш да плуваш само 1 стил![]()
Is there anyone else, who want to share with us tonight
Първоначално написано от z1n4i7y
![]()
![]()
Това са пълни глупости. Ти изобщо можеш ли да плуваш, че приказваш такива глупости?
Плуването развива рамене, ръце, крака, корем, гърги, гръб, общо взето всичко.
![]()
![]()
Намери снимка на Майкъл Фелпс да видиш
Абсолютно си прав. Само че в началото ще има проблем с делфина (бътерфлай), затова в началото да почне само с кроул и след 5-6 ходения да внлючи гръб, после брус. Накрая и делфин, защото това е най-трудиня стил.Първоначално написано от Bang2Dis
За първите 5,6 ходения освен да разбере,че има и по-добър начин за влизане в басейна освен със засилка.....
Потемата-плуване много ясно!Тъпото е,че се чудиш въобще.
(аз плувам,а и мразя хип-хоп музика)
само да те светна-най-много калории се изкарят при академичното гребанеПървоначално написано от DeepWithin
Стига спорихте. Аз съм плувец. Плуването е спорт, който развива всичко. Развива дишането, развива всички мускули. Тук не става въпрос за горене на калории - ако ти трябва да махаш мазнини - направи си липосукция. Но ако искаш спорт, който наистина да ти бъде много полезен и да се развият всичките ти мускули - това е плуването.
аааа все повече се шокирвамПървоначално написано от p1nk_girl4e
Никой не се усети че такова нещо като хип-хоп танци няма... Хип-хоп е култура, също няма и нещо като хип-хопер!!! Това което е танц и е част от тази култура е т.нар. брейк. Другото са просто модерни танци... Поинтересувайте се малко! За плуването незнам, но танцувам от известно време и също доставя удоволствие и оформя тялото
В общи линии където има усилия има и резултати
![]()
\\//
PLYVANEEEE!!!!!!!!pri plyvaneto igrae vseki muskul v tqloto ti
![]()
Someone,somewhere dreams of your smile
..Az sym tancuvala hip-hop baq vreme...moga da ti garantiram neveroqtno izjivqvane,priqtelstva,qko izkarvane...nooo ne i za cel na izvaivane na figura ;]] Pluvaneto naistina e po-podhodqshto v sluchaq,makar che az ne bih go predpochela ne za drugo-gyrbyt i ramenete se razhirqvat baq...samo leka popravka Hip-Hop ne e sport !Aide mace kysmet s izbora!
според мен плуването,от него се развиват най много ръцете и гърдите.
Първоначално написано от asddsa123
Ти си в някакъв шок вярно е че развива сичко но главно раменете и гърба,не говори като не знаеш![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
аз ходя и на двете но плуването влияе мн по-добре на оргнизма отколкото танците...
ПЛУВАНЕ ПЛУВАНЕ И ПАК ПЛУВАНЕ
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
аз тренирам плуване
мога да ти кажа, че това е един от най-хубавите спортове
развива почти всички части от тялото
P.S. за хип-хопа незнам![]()