.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Град
    The Land Of Shadows, Sofiq

Hip Hop vs. Плуване

Здравейте! Проблема ми е следния: много искам да спортувам нещо. Спрях се на hip hop танци и плуване, но нямам време и за двете. Въпроса ми е - Кой от двата спорта благоприятства по - добре на фигурата?
    Доколкото знам, от плуването ще заякна много в раменете .. въпреки, че смятам да си правя само дължини без да се впускам във всичките му там стилове...
    От друга страна, не съм сигурна, че танците ще ми помогнат, все пак е hip hop, а не балет...
    Нз.. дайте ми съвет
    `*The day I learn to fly, I'm never coming back...^

Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!

•●HEROES●•

DA GO DUXA6 BASRARJA ! XODI SVIRI NA KAVAL I TRAI 4E SE VUZBUJDA6 OT POTNI KONE DETO TI GO RUGAT CQL 60 SANTA VUV VU6LQSALIQ KUR XERMO !!

Според мен да заложиш на хип-хоп танците Плуването ще развие раменете ама пък хип-хопа цялото тяло
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    pluvane razbira se razviva nai dobre tqloto ot vischki drugi vidove sport. razviva nai ve4e drobovete surceto etc.

Цитирай Първоначално написано от karvavata_djil
    Според мен да заложиш на хип-хоп танците Плуването ще развие раменете ама пък хип-хопа цялото тяло
    Не е така. Аз плувам от години.

Плуването развива хармонично цялото тяло. Дава ти малко височина, заякваш в гърдите, ръцете и раменете, корема се прибира и като цяло много добре развива тялото. За танците не знам. Не съм ходил. Но от личен опит ти казвам, че плуването е страхотен спорт

От плуването ще се развиеш най-хармонично за това ти го препоръчвам
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Хип хопа пак е яко. Но и аз като тренирал плуване ще ти препоръчам него. Особено ако искаш да се развиеш.
    На мен лично и краката ми порастнаха и заздравяха от плуването. И затова в залата почти не съм правил крака. Само прасец исках да имам повечко и него тренирах.
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

Град
    The Land Of Shadows, Sofiq
    мда.. само че аз съм момиче и определено не искам да си развия раменете .. мерси за съветите все пак. За сега се спрях на hip hop, пък по - натам ще видя
    `*The day I learn to fly, I'm never coming back...^

Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!

•●HEROES●•

Аз от 4 години се занимавам с плуване и мога да ти кажа, че това е спорта.Изгаря най-много калории за 30 минути от всички други спортове.Развива раменете, белите дробове, оформя ти се коремчето, но не ставаш много широк в раменете както повечето драматизират.
    Изборът е твой.
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

a

ако искаш да направиш нещо с тялото си ходи на плуване...
    но досега не съм чул някой да свали момче/момиче със плуване така че ако искаш да си център на внимание- танците
    пак ако си и готина - ЛС мога да те науна на тва онова
    Гарван грачи кура ми се влачи!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ебати тъпия въпрос

много ясно, че плуване

Плуването развива и оформя тялото най-добре от всички спортове, като развива и дробовете и сърцето. Но пък от друга страна е хубаво да можеш да играеш някакви танци... бе и двете неса за изпускане

Сам реши кое те влече повече
    Вече се съмва и слънцето изгрява,
    куките пристигат, настава страшна врява.
    Всеки гледа сам да се измъкне,
    купонът ще започне отново щом се мръкне.
    Отново и отново всичко се повтаря,
    със секс и алкохол кръгът ни се затваря!

Ако е само за фигурата - плуване. Тва за рамената и тн са пълни митове.

Иначе хип-хопът би бил интересно преживяване...сеш са, влизаш в друга среда, нови хора, танци, страсти :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    От тоя хип хоп само ще си с натъртвания, но има и предимство - ще помагаш на майка си в бърсането.
    Плуването си е спорт, другото е маймунска работа.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз бих избрала плуване ... Когато бях малка, дядо ми ме учеше да плувам в морето (от Варна съм) ... Оттогава си имам стегнато и оформено тяло. Разбира се, не съвсем перфектно, но това е защото не съм редовна, а и в последните години не съм плувала много с дядо ми Ама ся пак ще почна, че в даскало имаме уроци по плуване, макар и само два пъти месечно

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Плуването няма да ти развие само раменете, а и гърба и ще станеш като някакъв гардероб:] Танците... знам ли там какво ще стане... тук не съм наясно ама съм за тях ^_^
    Клик ми (:

Град
    Сливен
    BULL SHIT ! MF

Град
    Сливен
    Плуване мн ясно ..... хем хубаво тяло хем ще можеш да плуваш, хем няма да си рапър

hip hopa.. !!! nema kfo da se 4udi6 !

Град
    Сливен
    pluvane .... kato sport e mnogo po dobar ot hip hopa

Хип-хоп ,аз танцувам. Много енергичен спорт предпочитам го 100 пъти пред плуване и хип-хопър и рапър са 2 различни неща. А ако не сте тренирали не разсъждавайте много защото хип-хопа е като модерните танци само,че се влага повече енергия.Аз лично с тва си подържам формата

АЗ ПЛУВАМ ОТ 2 ГОДИНИ ПЛУВАНЕТО СПОРЕД МЕН

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Плуването няма да ти развие само раменете, а и гърба и ще станеш като някакъв гардероб:] Танците... знам ли там какво ще стане... тук не съм наясно ама съм за тях ^_^
    Това са пъъълни глупости!Аз да не съм като гардероб след като вече 6 години тренирам?!Пробвай като искаш с танците, но всички са ми казвали, че плуването развива най-добре, щото ползваш сички мускули. Дори мога да ти дам пример аз за 1 година пораснах с 12-13 см Но все пак това е личен избор

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Изборът си е твой, но се замисли дали напразно всички ти препоръчват плуването
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Точно плуването развива цялото тяло.Каквото и да тренираш няма да развие цялото ти тяло по-добре от плуването.

Btw: Ако мислите ,че танците са много изморителни и ще ви развият адски много ходете плуване 1 година да видите за какво става въпрос ...
    За да стигнеш където си тръгнал, не забравяй от каде идваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си