- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Nokia N78 или Nokia N81
Здравейте сладурии![]()
![]()
Значи искам да си купувам телефон но се колебая между Нокиа Ен 81 и Нокиа Н78 според вас кой е по-добър като телефон, като екстри и т.н. и кой е по-подходящ за момиче.. Благодаря предварително...
бтв ето ви и снимки
Nokia N78 http://www.itechnews.net/wp-content/...-n78-phone.jpg
Nokia N81
http://rshuba.files.wordpress.com/2008/01/nokia-n81.jpg
http://www.mit.bg/img-res/400x600_GSMNN81_2.jpg
ще чакам мнения.. че е голяма дилема кой да взема![]()
N 81
N 81 и на мен ми харесва пове4е![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
81
Първоначално написано от skaty
![]()
Робинята на Quench
+1Първоначално написано от Izzy_
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Ако харесваш слайдъри - Н81
ако харесваш моноблокове - н78
Въпрос на вкус... аз бих си взел Н78
![]()
И двата модела наистина си заслужават.
Но в случая N78 много ясно... къде-къде има повече екстри.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
N81 уасбиуа се ;д
аз пък се колебая м/у Asus M530W и професионален фотоапарат...някой да каже ;д
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Големи сте шматароци бе..
без да сте чели давате съвети...
Н78 си вземи. Това ми е професията, послушай съвета.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
майна колко струва да се оправи ГПС-са на н95 8гб че моя май не работиПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Все още не работя точно в сервиз.. но пък това следвам.. има време ;д;д;д
По принцип мога веднага да ти кажа цена като звънна тук-там, ама сега съм на очни и няма да успея да ти дам инфо просто...![]()
Ако проблема е софтуерен - не го давай на сервиз, ами просто си смени софт-а на телефона![]()
сложих новия софт ама пак не ще да тръгне Germin...Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Ее, ако това ти е проблема - телефона не е за сервиз.
Значи гпс-а работи, ама не можеш да си сложиш навигационна карта. Поне това разбрах от инфото
В такъв случай просто си дай телефона на накой познат, дето разбира поне малко да ти го направи. По принцип работата с карти и гсм-и си е малко сложна и изнервяща работа, ама се оправя![]()
не, начи сичко има и карти и програми обаче не намира ГПС-спътник нито с нокиа мап нито с GerminПървоначално написано от Make_Me_Laugh