- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против аналния секс .... ?
ПРОТИВ
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Аз съм твърдо ЗА,удоволствието е огромно,супер яко е
Аз съм за и с двете си ръце. При правилно практикуване и желание от страна на мацката (и правилния лубрикант) аналния секс води до такива оргазми, каквито при вагинално стимулиране не могат да се получат:P
![]()
![]()
И с двете ръце и с двата крака съм твърдо ЗА![]()
![]()
![]()
Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!
напълно съм съгласна и аз не исках първия път преди тфа се напуших бях леко и пиинала и го направих беше супер яко и оттогава си го правимПървоначално написано от Luda_do_poluda
![]()
Обичам т3!!!
+1Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ама направо ме разбивате с коментари от сорта на "не съм пробвала ама боли" ....
като пораснете малко ще пробвате и съм сигурен че ще ви хареса ...
Не съм пробвала и не смятам някога да пробвам.Обичам много гаджето ми,но това не бих му позволила,последствията са неприятни и те застигат след години.
последствия ... можеш ли да разясниш малко какво имаш под предвид?!?!?!?Първоначално написано от EmILiA`
Мускулите ти се разтягат и отпускат и в напреднала възраст как да се изряза,можеш да имаш проблеми с ходенете по голяма нуждаПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
нали знаеш, че това са градски легендиПървоначално написано от EmILiA`
единствения риск от аналния секс е да хванеш някое възпаление, ако се прави без клизма преди това или без презерватив (и то за мъжете) как може да ти се разтегне мускула .... да не е ластик ?
![]()
Остави ги децата да се заблуждават, да беше толково вредно и да имаше такива рискове надали щяха да са се изписали толкова статии по темата и нямаше да съдържат подканващи предложения да се опита...Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
еее ти пък, трябва да ги накараме да прогледнат... нали в крайна сметка за това е този форум ... да внесем ясното по различни въпроси ... за да могат да се правят изводи и да се взимат решения на базата на знания и опит (на другите в повечеро случай)Първоначално написано от Kitoka
а не на слухове ... в крайна сметка всеки е свободен да пробва и да пвари това което иска
![]()
не ми допада идеята, поне за близките 5-6 год
Да форума е за това да се внася яснота и истинност, но така като гледам тук просто някакви хора се подиграват с проблемите, които някои споделят или да се изтъкват по някакъв начин колко са се пое*нали!Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
винаги се намират такива хора .... въпроса е до колко се толерират такива изказвания от страна на модераторите![]()
За 1 година съм правила 5 пъти точно. Определено не съм фен. Последният път не ме и боля, но все пак не обичам....Понякога, за малко..може, ама да ми е стандартна практика-не!
Правила съм анален секс и от време на време пак правя....Може и за разнообразие или пък затова ,че искам да изпитам този митичен анален оргазъм.Но каквото и да си говорим ,поне на този етап не мога да кажа ,че аналния секс е в моят стил.Оставям вратичка затова,че ако свърша от анален може да си сменя мнението.Иначе това за разшерението е дрън дрън.Както и за "ужасната" болка.Всичко трябва да се рави така ,че да е гот и за двамата.
И аз съм правила анален но отдавна,хубаво е но
някак си не го възприемам така както вагиналния
и отбягвам темата щом моя започне да говори за анален.
и с двете ми глави сме на едно мнениетвърдо ДА
Абсолютно!!Много точно казано.Първоначално написано от besnicataa