.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    skoro mi zaqvi 4e ve4e si nqma priqtelka....stana na vupros 4e vinagi s koqto hoi posle po nekoe vreme my staalo tupo i fa6ta drya....bahmy idiota...kazah my 4e ne my pyka za 4ustfata na ostanalite momi4eta det zarezva i toi otgovori 4e to4ny za tfaa sa iska malko po4ifka za tfa sa ne hoi s nikyq...no..lyff nz dali go obi4am tolky neshta stana mejdy nas prez posledno vreme 4e...ujas... mina 1 mesec v koito my kazah krai nqma da ti pi6a nqma da se vijdame..no... toi ne izdurja mez men..zaqvi 4e ima nujda ot men no prosto nemoje da bude s men...obeshtal si go e na sebe si v momenta kogato go otrqzah tygava...no deba blokfame e v skaip prosto za da se zabravim edin dryg no prosto ne stava v 1 kvartal sme vseki den go vijdam navun vseki...ne si govorrim a se gledame s edni pogledi...ujas stava mi tolky koffty ...vs mi kaaat da go zabraa no prosty neznate kolko mi e priqtno da buda s nego...kogat sme zaedno sm na ne na 7moto nebe a na 1999 nebe...durji se tolkyva dobre s men se 1 sme edno cqly....zatova mi e hiper trydno....

kat sa obi4at mladite da sa vzemat ...puuu az sam kumata....koi iska da mi e kavaler

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си