Na men mi se slu4i sashtoto i as bqh na mqstoto na potarpevshiq.Edno momi4e mn mi haresvashe i razbrah 4e i tq me haresva.Re6ih da i predloja i tq cql den re6avashe.No nishto ne mi kaza po4ti tq.Samo prashtashe neinite fr da ma raspitvat i da mi saobshtavat.Nakraq re6i i trqagnahme.N ve4erta tq me izbqgvashe mai shtoto q be6e sram.Na drugiq den shtqhme da hodim na plaja samo dvamata.Cql den i zvanqh pone 30 pati doih kam 10 pati do tqh no tq ne otgovarqshe.ve4erta kam 10 i polovina tq mina sas edna neina fr.Nii bqhme na edna ploshtatka i tq me podmina bez i duma da kaje kato nqkoe darvo.Men mmi stana mn kofti i parvo i kazah : kade be6e cql den?NO tq si varve6e bez da mi se obadi as sa qdosah mn i po4nah da q narejdam,blokirah q v skype,i q izbqgvah.Po4nahme daskaloi sa si namerih nova priqtelka ot nashiq klas.Togava tq imashe nov skype i me tarseshe i mi sa mole6e.Be6e minalo vreme i ne q mrazih tolkova.Opitvah sa da sa otarva po dobri na4ini no tq ne me ostavqshe.Nakraq ne mi ostana drugo i i kazah da zabravi za men da ne se nadqva i da mi pi6e sao ako iska da si govorim za obiknoveni neshta ne da ma zaribqa.Na neq i stana kofti po4na da si pi6e razni neshta na skype,prashtashe mi kartinki I love you i nqkvi takia oba4e be6e KASNO!Shtom si e nameril i toi priqtelka nqma na4in da si go varnesh osven ako ne skasat.