- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първо гадже...
Сериозен приятел не съм имала. Не мисля също,че съм и обичала. Някаква привързаност - да,но нищо повече. Детски истории. Не ми и трябва повече.![]()
1-вото ми гадже беше в детската градина![]()
ааа...1-вото сериозно.. не знам кога ще се появи.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Значи мечтаеш за мен !Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Не допускай да те правят на Балък, Нямай Сериозно Гадже!
I Want To Play a Game!
Сериозно гадже не съм имала и тъй като гледам скоро няма и да имам.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Ще имаш, аз съм сериозен в намеренията си към теб!
I Want To Play a Game!
Не знам.Така беше.После,ако намера снимка ще постна тук да видиш,че верно станах ЕмоПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първото сериозно гадже - на 15 год,но първара любов ме "тресе" в момента(17 год)... само дето се разделих с приятеля си
![]()
![]()
![]()
Любов и вечност не се римуват...
На 16.
Бяме заедно 2 години и половина.
Скъсахме защото явно неговите намерения не са били толкова сериозни колкото моите.
emi na 13 god..ama to za liubov ne moe se govori s 1-vo gadje.....ima6e privli4ane...:P
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ти на 16 искаше да се омъжиш ли?Първоначално написано от slun4ice
I Want To Play a Game!
Всъщност бях на почти 19 когато скъсахме (той е на 21) но да определено имах планове с този човек а си мислех че и той е готов да направи всичко е което ми се кълнеше толкова време в реалност но..такъв ми бил късметаПървоначално написано от Jigsaw Dynamite
![]()
me tooПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
samo 6e dobavq 4e az i ne iskam seriozno gaje v momenta
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Прощавай как се казвашПървоначално написано от без име
имам някакви убеждения
![]()
Mi purvo kat bqh na 14 znam znam durt pergishin..... ^^ ne vsushnost bqh oshte na 13ama istinsko do sq sam nqmal
![]()
bqh na 15...imah ujasno silni 4uvstva kum nego...bqh ludo vliubena v nego...vsi4ko praveh i davah za nas...kakto i toi...imahme neveroqtna prikazka...razko6no be6e...toime ostavi...puti6tata ni se razdeliha ottogava...i da mnogo ne6ta se pormeniha...tazi vruzka me nakara da osuznaq mnogo ne6ta...promenih se...osuznah gre6kite si...iii sega sum drug ,po-pulnocenen 4ovek!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Ми като се замисля сериозно гадже съм нямала,ама за сега и не искам.Най-дългата ми връзка беше 3 месеца
![]()
Ми...на 11...ехХх...каКви спомеНиии![]()
![]()
![]()
Бях на 14 и бяхме заедно 6-7 месеца. Това беше най-сериозната ми връзка за момента. Сега сме най-добри приятели.