- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първо гадже...
на колко години за първи път си хванахте сериозно гадже,какви бяха чувствата ви към него,разкажете преживяванията си,промени ли се с нещо мнението ви за любовта от тогава...![]()
на 13 бях когато ми беше първото гадже.Първоначално изобщо не го харесвах,дори ми беше антипатичех,но след време много го заобичах(или аз така си мисля)
На 12 ми беше първото.
хахаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
към автора: еми, извиняай, ама аз на 14г. въобще не съм знаела какво е това любов, какво е да изпитваш нужда от човека до себе си, нито какво е да си говорите за всевъзможни неща от живота ви, които ви вълнуват, нито какво е да излизате заедно.. през деня и през вечерта, да се мотаете по кафета, дискотеки, да правите секс..
Първото ми гадже сега като се сетя единствено си мислех, че "Иха, кво е яко" и само цуни-гуни.
То, въобще, на 14г. бях такова недеградирало детенце, че не знаех какво става.
ми някво привличане, както казах "иха, кво е яко"какви бяха чувствата ви към него![]()
Миии на 15 първата сериозна връзка и беше мн хубавоо![]()
![]()
![]()
Поне отношенията ни са супер към момента въпреки че не сме заедно![]()
![]()
![]()
Na 12 mi be6e purvoto gadje MomIcheto si q biva6e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(seriozno)
be6e tova lqto (na 15 sym) vs be6e prekrasno no v4era skysahme i.....![]()
Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!
Темата се повтаря.
На около 15 бях.
Смятам,че имах чувства...
Обичах я.
Става въпрос за сериозно гадже.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
P1rvoto i posledno za sega be6e na 14 kato bqh. Do togava sym hareswala mnogo, no tova be6e istinsko. Ne go haresvah w na4aloto, i mu kazah po zaobikolen na4in 4e nqma smisal da se zanimawa s men, bqhme zaedno 2 sedmici, posle zamina i ne go 4uh powe4e. Liubovta e hubavo ne6to stiga da q spodeli6 s nai podhodq6tiq 4owek, ina4e 6te byde6 mn lo6o naranen, no tova ne trabwa da te spira da vqrwa6 w liubovta. Nai mi e gadno 4e towa mi be6e 1-woto gaje i laskite, celuwkite i nejnite dumi bqha mnogo hubawi, no mnogo po malko ot bolkata i praznotata sled tova.![]()
ох и аз такаПървоначално написано от cherinka
![]()
Абе вие четете ли?Пише 1-во сериозно гадже.Тея 2 кифли дето си хванали гаджета на 12 и 13 години четът ли кво пише.И едва ли на тая възраст ще са сеорзни
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
първото ми така да се каже "гадже" беше когато бях на 12-13.
а първото ми сериозно беше на 15 и сме още заедно![]()
Първото ми гадже.Ми каквото и да си говорим детската любов е най-чиста,най-невинна,най-красива.Бяхме на 4 години.На 5 година я преместиха в друга детска.Аз направо се изплаках колко Дунав.Толкова се депресирах,че станах Емо.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първо гадже - в 1 първи класХодихме до края на първи клас ахах :P :P
Първо по-истинско гадже лятото 7ми за 8ми класБеше детската ми любов, харесвах си го от 5ти клас, ходихме около половин година
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
НА 15 бях ...Абе любов от пръв поглед беше, не можех да дишам без него, адски мн го обичах, но до там..Той ме заряза..след тфа ревях с по седмици..ама тфа беше то.. След тфа бавно обмислих на кого и кога да казвам че го обичам... Всъщност май след него не съм обичала другедва ли ще заобичам де
+ 1 първата сериозна връзка... която продължаваПървоначално написано от (S) AINT
![]()
parvoto mi be6e kato bqh na 6![]()
no parvoto mi seriozno gadje be6e tazi godina.Prodalji okolo 1 mesec.Be6e qko v na4aloto.Oba4e tq ne znae ko iska.I men mi omrazna i q odrqzah
ne mi be6e lesno ama mn vreme q tarpqh i nakraq .....Mislq 4e na neq i rano(oshte e malka)
![]()
Първото ми гадже изобщо беше и първото сериозно .. бях на 13 ходихме 2 години мн се харесвахме и мн се обичахме, но нашите бяха против .. както знаете забранената ябълка е най-сладка.Но той ще си остане момчето към което винаги ще имам чувства .. въпреки всичко си останахме мн добри приятели
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пахахахаахх оли не ти ме уби
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi az s1m na 17... i do sega ne moga da se pohvalq i seriozno gadje.. . xaXaxaXax... no i ne s1jelqvam... exrta mi e ..![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
МХММММММММММММПървоначално написано от WALKMAN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
na 14 bqh..i ne si promenih mnenieto za luovta..prosto ne bqh vlubena
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
сериозно гадже имах на 17. предишните пъти беше лигава работа![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!