.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

раздяла заради приятеля на гаджето ти

какво бихте направили ако гаджето ви зареже заради наи-добрия си приятел който ви харесва? помогнете.........

Супер фен
    Град
    Bourgas
    еми начи е нямал наистина чувства към теб ,а ако е имал и прави жертва само заради приятеля си ЕВАЛА му правя
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: раздяла заради приятеля на гаджето ти

Цитирай Първоначално написано от malko_dqvol4e_14
    какво бихте направили ако гаджето ви зареже заради наи-добрия си приятел който ви харесва? помогнете.........
    Моля???
    Начи приятелят ти е гей,
    така ли???
    Въобще или аз съм мн пиян,
    или ти
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Остави го .. не го търси , избягвай го. Той ако има някакви чувства ще те потърси. Ако не продължавай напред .. няма смисал да си с някой ако той очаква от теб само да му се молиш и да му вървиш по свирката

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    оО
    Ем.. какво.. гаджето ти е нямало чувства към теб,щом да те зарязва заради такава причина.. Пък,ако е имал - то значи,че е мнооого тъп...

П.П Като се замисля.. може само да си е търсел някаква причина за да те зареже.. и това да е било първото нещо,което му е хрумнало..

Ох.. така де.. оставай го.. Продължавай да си живееш и така.. Подмени случилото се.. Ще си намериш друг,който да те оцени и да не те зарязва заради .. смешни ..причини..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами, на мен ми беше супер гадно и трудно го преодолях тва момче, обаче след много мислене и вайкане, реших, че е най-хубаво да се отдръпна и от двамата. Щом единия ме заряза заради другия, явно се правят на големи приятели и аз нямам място при тях...
    Пожелаваш им да са живи и здрави и си гледаш живота.

А ти кво искаш в случая?
    Да се опиташ по някакъв начин да си върнеш гаджето ли?
    Откажи се, няма смисъл.. щом така са го решили нека са живи и здрави (сру за тафталогията)

Град
    Boulevard of broken dreams
    еми щом са приятели абсолютно нормално... евала на човека малко хора са такива сега... аз на твое място бих го разбрала...
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

опитах се да му обясня 4е не харесвам приятеля му но тои ми обяснява6е 4е на негу му е било гадну да ни гледа нас колко сме щастливи как се целуваме и прегръщаме пред него и т.н.... нз наистина кфо да праа ама все някога ше намеря подходящия

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от malko_dqvol4e_14
    опитах се да му обясня 4е не харесвам приятеля му но тои ми обяснява6е 4е на негу му е било гадну да ни гледа нас колко сме щастливи как се целуваме и прегръщаме пред него и т.н.... нз наистина кфо да праа ама все някога ше намеря подходящия
    Е ти кво се "целуваме и прегръщаме пред него" а ?!

м/удругото в цялата работа не е само тва...... смешно е но ше ви го кажа.... въпросното мом4е с което ходех не е мом4е.... по принцип е моми4е което се прави на мом4е аз това го знаех от на4алото само 4е тя не знае6е 4е аз зн оплетена история... и в краина сметка тръгнах с нея/него но наистина бях мн привързана към тоя 4овек... оби4ах го.... споделяхме си вси4ко.... мн е странно но дори и като скъсахме аз още имам 4уства към нея/него.... характера....любовта....роман тиката....фантазията..... той/тя.... никога няма да я/го забравя.... не ме мислете за лизбийка тва са 4уства а тях не мога да ги контролирам.... сега поне си оставаме приятелки

i naj-dobrata mi priqtelka hode6e s neq...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си