Преди няколко седмици се разделих с приятеля ми понеже той заминава да учи в др град. Имах 8 месечна връзка с него , след като осъзнах, че заминава ми стана мн тежко не мислех за нищо др освен за това че ще сме разделени, няма да мога да го виждам толкова често, няма да е до мен, а на повече от 100 км, тогва се бяхме скарали за нещо и не се чухме в продължение на няколко дни, след което той ми се обади и тогава аз му признах как се чувствам и че може би ще е по-добре да се разделим. Но от тогава не сум на себе си постоянно мисля за него, липсва ми. Бяхме се разбрали да се видим и да поговорим, но когато му се обадих той ми заяви, че и да си е в града няма да ми се обади. И вчера случаино ми звънна и каза че е тук искаше да се видим, излезнахме сърцето ми беше разтоптяно до полуда, каза ми че иска да е с мен и че ще се помъчи да преодолеем тези км , а аз нз какво да правя страшно ми липсва и в това време което бях сама осъзнах че го обичам мн .. но и в двата случая се чувствам натъжена. Помъчих се изллизах сред хора виждах се с приятели, но не е същото няма я жизнерадостната усмивка в мен и всички постоянно ми го повтарят , всички говорят за него . Моля ви искам да чуя др мнения просто не мога да реша какво да правя