- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pomognete mi....
Всичко започна,когато бях на море с училище.Запознах се с едно момче от моя випуск. Аз започнах да хлътвам по него. Впоседствие разбрах ,че си харесва момиче, което си има гадже. Наистина много го харесвам и не знам какво да правя.![]()
Edno s1rce bezumno te obi4a......
Няма как да му кажеш:"харесвай ме!", щом харесва друга, няма начин, поне според мен, откажи се от него, друг ще срещнешПък ако толкова много го искаш, запознай се с него, дръпнете един разговор и т.н, Успех
![]()
Ако те харесва сам ще дойде при теб, няма нужда да му тичаш след гъ.а, особено след като съзнанието му е заето от друга! Какво да правиш ли? Примири се и се откажи от него навреме. Няма незабравими хора!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Ако той не знае , че имаш симпатии към него няма как да разбереш какво му е мнението. Най-добре ще е ако му кажеш или му го покажеш по някакъв начин. Пък за това , че харесва др момиче от къде може да си сигурна .. пък и тя си има приятел. Нищо не се знае просто опитаи няма да загубиш нищо![]()
Омагьосай го!
С вълшебния чук на Хари Потър.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Апък според мене това не е абсолютно никакъв проблем! Запознаваш се с някакъв си там и веднага хлътваш по него.И кво не можеш ли да живееш без него? Тоя лагер да е бил най-много месец,предполагам някаде около 2 седмици.Еми сори ама за този кратък период не можеш да се влюбиш чак толкова силно в негоАз се запознавам постоянно с нови и нови хора,както предполагам и вие... Ами ако почна и аз да се влюбвам във всяка срещната... хахах не ми се мисли направо. И друг път поне бъди откровенна по-навреме, кажи му че го аресваш, па като те отреже, за твое добро е
![]()
+2Първоначално написано от Bellatrix
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
+3Първоначално написано от snike
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Ама честно..ебати детските теми...чак за толкова тъпи ли се мислите че не може да помислите върху такъв тъп..въпрос..
пфф..афторкее..нямам думи...една излишна тема според мен
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..