.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Pomognete mi....

Град
    Blagoevgrad

Pomognete mi....

Всичко започна,когато бях на море с училище.Запознах се с едно момче от моя випуск. Аз започнах да хлътвам по него. Впоседствие разбрах ,че си харесва момиче, което си има гадже. Наистина много го харесвам и не знам какво да правя.
    Edno s1rce bezumno te obi4a......

Няма как да му кажеш:"харесвай ме!", щом харесва друга, няма начин, поне според мен, откажи се от него, друг ще срещнеш Пък ако толкова много го искаш, запознай се с него, дръпнете един разговор и т.н, Успех

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Ако те харесва сам ще дойде при теб, няма нужда да му тичаш след гъ.а, особено след като съзнанието му е заето от друга! Какво да правиш ли? Примири се и се откажи от него навреме. Няма незабравими хора!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Ако той не знае , че имаш симпатии към него няма как да разбереш какво му е мнението. Най-добре ще е ако му кажеш или му го покажеш по някакъв начин. Пък за това , че харесва др момиче от къде може да си сигурна .. пък и тя си има приятел. Нищо не се знае просто опитаи няма да загубиш нищо

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Омагьосай го!
    С вълшебния чук на Хари Потър.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Няма как да му кажеш:"харесвай ме!", щом харесва друга, няма начин, поне според мен, откажи се от него, друг ще срещнеш Пък ако толкова много го искаш, запознай се с него, дръпнете един разговор и т.н, Успех
    +1 \/

Град
    Стара Загора
    Апък според мене това не е абсолютно никакъв проблем! Запознаваш се с някакъв си там и веднага хлътваш по него.И кво не можеш ли да живееш без него? Тоя лагер да е бил най-много месец,предполагам някаде около 2 седмици.Еми сори ама за този кратък период не можеш да се влюбиш чак толкова силно в него Аз се запознавам постоянно с нови и нови хора,както предполагам и вие... Ами ако почна и аз да се влюбвам във всяка срещната... хахах не ми се мисли направо. И друг път поне бъди откровенна по-навреме, кажи му че го аресваш, па като те отреже, за твое добро е

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    +1 \/
    +2
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Цитирай Първоначално написано от snike
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    +1 \/
    +2
    +3
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ама честно..ебати детските теми...чак за толкова тъпи ли се мислите че не може да помислите върху такъв тъп..въпрос..
    пфф..афторкее..нямам думи...една излишна тема според мен
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си