- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- BIG BROTHER 4
От 15 Септември започва BIG BROTHER 4 и се чудя какво Ви е мнението?Какво интересно очаквате да се случи в 4 сезон?Кои са Ви били любимците от предните сезони?Кое Ви дразнеше?...изобщо всичко за шоуто
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Пусни,пусни още 20-30 теми..няма проблем.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
по-яко е с известни личности...![]()
ако си заключен във вас нямаш пц и живееш на 20тия етаж? ще е яко да гледаш тв нали![]()
Ае не знам колко теми има за Голямия Брат,ама да си кажа и аз квото знам.
Чувам,че най-търсеният характер бил емото и май щяло да има такова в къщата. ^^
От другите сезони помня,че се кефех на баба Вили,на Мариола (една луда с пиърсинг),на Здравко,на Виктор (финалист от Big Brother 1) За тези се сещам само ..
![]()
Пълна идиотщина.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Първоначално написано от Lil' Dizz
Нищо не очаквам аз. Същата боза ще е като предишните... Изобщо, само биг брадър 1 беше як щото беше нещо ново и интересно за зрителското око-всечки следващи бяха предсказуеми...Предполагам, че няма да има кой знае какво нова и в четвъртия сезон.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
На мен ми е интересно ся кви дебили ще са намерили и кви нови интриги ще са измислили. То е нещо като БГ сапунка.![]()
Аз ще го гледам, защото ми е гот да гледам сеир, било то на непознати.![]()
![]()
![]()