- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пръст в Дупето 2 ?!
ми първо такова нещо една ли ще го поискам но инече не бих го направила ако незнаех дали ще му хареса на момчето![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Има се предвид момичето да бтъкне с пръст в гъза на момчето. Според мен НЕ![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аз пък редовно го правя на приятелката ми - даже само тогава успява да свърши като правим секс.
В тази тема обсъждаме обратното. Момчето да го направи на момИчето.Първоначално написано от vaseto0o
No,ThankS ...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Нищо лошо не виждам.![]()
няма кво да му обясняваш .. ясно е че някои хора имат проблеми с възприемането на такива сложни твърдения.Първоначално написано от slun4ice
иначе по темата - еми кво да ви кажа .. ако момичето не се кефи на тва ще е малко странно за мен .. а за момчетата .. незнам .. някои хора не биха дали воля на емоциите си само заради общественото мнение, но други .. надраснали екзестенциалната безисходица на мегаполисите не биха се въздържали и поколебали да прекарат поредния миг от живота чувствайки се добре.
Реплика
/******************* <ИНСЪРТ_ТЕКСТ_ХИЪР> *****************/
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
ако мога бих си наврял цялата ръка![]()
GTA Stunting
това е гадно (поне за мен ) .
А защо не и сложите и дезидорант ( имаше такава тема )![]()
![]()
. Тогава ще се почуства на 10000 небе
![]()
звучи ми гадно...изобщо аналния секс като идея не ми харесва и не бих пробвала.
Аааааа гадооост!!![]()
пръст в гъза омг. Едва ли ще ппоискам такова нещо, а ако ми се случи...ужас![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Понякога го правя ама не винаги .. иначе и харесва .. !![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Много сте зле, зна4и![]()
По темата: аз анално стимулиране под каквато и да била форма много оби4ам - едно пръст4е, пове4е, секс, броеница, бътплъг... Не виждам нищо лошо, гледайте си работата![]()
![]()
Робинята на Quench
и на мен ми се е случвало,хубаво е
Ще повърна
Don't worry, be happy!
За тези който казват че не им харесва - вие да не мислите, че като си признаете ще си развалите репутацията ?
А сега по темата на бившата и и харесваше и то доста![]()
аз понеже не давам анален на моя и нали е забранена зона и много обича там да пипапръстче ми е вкарвал съвсем малко, но повече не му давам. понякога ми харесва, понякога не. като цяло не съм настроена за анални експерименти.
![]()