- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пръст в Дупето 2 ?!
Първоначално написано от kakakaka
виж как се сещаш ..![]()
![]()
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
Репутацията ми няма нищо общо..приятелят ми ми го е правил,но на мен не ми харесва,боли ме и ми е неприятно !!!Първоначално написано от hitgazar
боли те защото явно не го прави като хората![]()
Burn rubber,not your soul.....Who wants to live forever?Ru4ka s dqsna pru4ka!!!!!
Много вярно наблюдениеПървоначално написано от kakakaka
![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Не съм пробвала и не мога да кажа. Почти съм сигурна, че ще ми хареса .. но иначе не ме влече много като идея.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
първа стъпка за предразполагане на мацката да опита анален секс... правя го доста често... и доста често се е харесвало на партньорките ми
![]()
какво лошо има приятелят ми ми го прави и ми харесва а още повече ми харесва когато вкарва други работи там![]()
Обичам т3!!!
Кур за Перник!
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Звучи гадно,но ако има желание да го направи няма да го спра.Може и да ми хареса.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
евалаПървоначално написано от EmILiA`
ама му кажи поне да си наплюмчи пръста, че иначе може да не ти хареса
Харесва ми. И аз обичам анална стимулация с пръст, език........малко по темата анален секс съм пас, де![]()
И аз съм против аналният секс,но само с пръстче е яко. И аз не съм предполагала,че ще ми хареса ..но досега съм свършвала два пъти така.Първоначално написано от Ivs Jonas
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
s 6amar4e
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Можеш да правиш движения, както при секс. А ако в допълнение пъхнеш и пръстче във вагината и правиш същото...ценя няма да имаш. Страшно е!Първоначално написано от kakakaka
Точно!Първоначално написано от SINDEL
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Ще се изкефя разбира се това е готино и момчето също го кефи
извратеняци![]()
а какво ше кажете за молив в ухото докато ви целува?или химикал м/у пръстите на ръката докато ви прегръща?тфа е ебати простотията
не бих му бръкнала в гъза,честно
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
За пореден път :Първоначално написано от samoubiika
Хайде престанете да пишете тъпотии без да четете...Код:Тук става въпрос за пръст в дупето на МОМИЧЕ
То явно модераторите не смогват или вече не им се занимава с глупости...
Та малко по темата...
Първият път като го направих на приятелката си, тя се стресна, казах и' да ми се довери и в последствие разбра, че няма нищо лошо, а и дори е приятно. Тъй че, на момичетата, които не са пробвали: Отпуснете се и пробвайте 1-2 пъти, пък ако не ви харесва се откажете... (Все пак Не вярвам да не ви хареса).
Успех
vvf GOD Bless Bulgaria !!!
AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !
ами... има опасност най-малкото което е да пръдне момичето... и по-лоши варианти има![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()