.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    така има и още едно нещо което ми стана мн любопитно някои казват да др не,....аз имам чуството че които го е пробвал казва " да яко е " да хубаво е " и т.н. а тези които не са казват "гадост" "отврат " и т.н.
    така ли е ??? \/

Цитирай Първоначално написано от kakakaka
    така има и още едно нещо което ми стана мн любопитно някои казват да др не,....аз имам чуството че които го е пробвал казва " да яко е " да хубаво е " и т.н. а тези които не са казват "гадост" "отврат " и т.н.
    така ли е ??? \/

виж как се сещаш ..
    Секса мръсен ли е ?
    Само ако се прави както трябва!

Цитирай Първоначално написано от hitgazar
    За тези който казват че не им харесва - вие да не мислите, че като си признаете ще си развалите репутацията ?

А сега по темата на бившата и и харесваше и то доста
    Репутацията ми няма нищо общо..приятелят ми ми го е правил,но на мен не ми харесва,боли ме и ми е неприятно !!!

боли те защото явно не го прави като хората
    Burn rubber,not your soul.....Who wants to live forever?Ru4ka s dqsna pru4ka!!!!!

така ли е ??? \/
    Много вярно наблюдение
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не съм пробвала и не мога да кажа. Почти съм сигурна, че ще ми хареса .. но иначе не ме влече много като идея.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    София
    първа стъпка за предразполагане на мацката да опита анален секс ... правя го доста често... и доста често се е харесвало на партньорките ми

Град
    В сърЦето мУ
    какво лошо има приятелят ми ми го прави и ми харесва а още повече ми харесва когато вкарва други работи там
    Обичам т3!!!

Кур за Перник!
    В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc

Звучи гадно,но ако има желание да го направи няма да го спра.Може и да ми хареса.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от EmILiA`
    Звучи гадно,но ако има желание да го направи няма да го спра.Може и да ми хареса.
    евала ама му кажи поне да си наплюмчи пръста, че иначе може да не ти хареса

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Харесва ми. И аз обичам анална стимулация с пръст, език........малко по темата анален секс съм пас, де

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Ivs Jonas
    звучи ми гадно...изобщо аналния секс като идея не ми харесва и не бих пробвала.
    И аз съм против аналният секс,но само с пръстче е яко. И аз не съм предполагала,че ще ми хареса ..но досега съм свършвала два пъти така.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

ок ами кво просто по време на цялата работа съвсем нежно я галя и по едно време прониквам..така ли ..... и кво после продължавам да го дуржа вътре или ... кажете ...

п.с. това при мен дори и да не се осъществи темата ми е мн инт и мнението ви

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    s 6amar4e
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ок ами кво просто по време на цялата работа съвсем нежно я галя и по едно време прониквам..така ли ..... и кво после продължавам да го дуржа вътре или ... кажете ...

п.с. това при мен дори и да не се осъществи темата ми е мн инт и мнението ви
    Можеш да правиш движения, както при секс. А ако в допълнение пъхнеш и пръстче във вагината и правиш същото...ценя няма да имаш. Страшно е!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Много сте зле, зна4и

По темата: аз анално стимулиране под каквато и да била форма много оби4ам - едно пръст4е, пове4е, секс, броеница, бътплъг... Не виждам нищо лошо, гледайте си работата
    Точно!
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Ще се изкефя разбира се това е готино и момчето също го кефи

Град
    Русе
    извратеняци а какво ше кажете за молив в ухото докато ви целува?или химикал м/у пръстите на ръката докато ви прегръща?тфа е ебати простотията не бих му бръкнала в гъза,честно
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    Кюстендил
    Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    извратеняци а какво ше кажете за молив в ухото докато ви целува?или химикал м/у пръстите на ръката докато ви прегръща?тфа е ебати простотията не бих му бръкнала в гъза,честно
    За пореден път :
    Код:
    Тук става въпрос за пръст в дупето на МОМИЧЕ
    Хайде престанете да пишете тъпотии без да четете...

То явно модераторите не смогват или вече не им се занимава с глупости...

Та малко по темата...

Първият път като го направих на приятелката си, тя се стресна, казах и' да ми се довери и в последствие разбра, че няма нищо лошо, а и дори е приятно. Тъй че, на момичетата, които не са пробвали: Отпуснете се и пробвайте 1-2 пъти, пък ако не ви харесва се откажете... (Все пак Не вярвам да не ви хареса).

Успех
    vvf GOD Bless Bulgaria !!!
    AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !

mmmm nz na men li4no mi zvu4i mn gadno...

ами... има опасност най-малкото което е да пръдне момичето... и по-лоши варианти има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си