- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да се понасям.
Защото...и аз съм същатаПри мен се дължи на факта, че съм прекалено, ама наистина прекалино, чувствителна и приемам всичко навътре. Съжалявам за много неща от миналото и се научих да живея с тях, което не е добре, защото всеки ден се връщам отново и отново... Опитах да преодолея, но не знам...някак си не се получи и просто свикнах с факта, че с всяко събуждане и лягане аз съжалявам за нещичко от миналото...
Попринцип в подобно положение си изпада, когато си изправен пред дилема - да избереш едното или другото, ти избираш едното, нещата се развиват по един начин и след време започваш да се чудиш какво ли щеше да стане ако беше избрала другото...
Не знам какво да те посъветвам освен това: при започването на нещо ново в живота ти добре обмисляй действията си, мисли какво ще стане ако направиш еди какво си и какво ако направиш друго...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..