- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога....
Не мога да се влювя.. какво ми става? вече от 1 година съм така... Пуснах темата... защото имаше период от 1 месец в тази година... дето си мислех, че съм влювен и то се оказа, че не съм....
It's too late...
То нестава насила нали се сещаш..
А пък и тоя момент ше дойде не се притеснявай....![]()
Аз пък не искам да се влюбя - пак ядове и простотии и аз не съм се влюбвал от 7 месеца някъде и съм като тебе, ама така е по-добре. Скоро ще намериш подходящата.
И АЗ НЕ МОГА ДА СЕ ИЗСЕРА! ОТИВАМ В ТОАЛЕТНАТА И СИ ВНУШАВАМ, ЧЕ ПАК МИ СЕ СЕРЕ, НАПЪВАМ СЕ, САМО ЧЕ НЕ ИЗПИТВАМ НИЩО ПРЕЗ РЕКТУМА СИ!
РулзПървоначално написано от StringTheorist
\
/
Апа не ти и требва Пешо е прав![]()
ne si sre6tnal podhodq6tata...
no exit
Явно още изпитваш някакви чувства към предишната си любов.
Яж шоколад - същото е,но без женска![]()
абе,тея неща не стават току-такане можеш да си кажеш"е,днес ще се влюбя" и да срещнеш момичето на мечтите ти..някои хора цял живот не са се влюбвали,а ти си още тийнейджър и се оплакваш..тцъ
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от tonie__
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Не можеш, дори и да искаш. Не ти, а душата ти избира човека. А и освен това влюбването да не е някаква нова мода, и който не я следва да е тъпак? Ако е така ми кажи![]()
Знаеш ли колко хора по света прекарват живота си в търсене на голяма любов?А има ли такава?Никой не знае,но вярата,че ако търсиш ще я намериш елиминира самотата.Вместо да се самосъжаляваш и да се чудиш кога ше се влюбиш съсредоточи вниманието си към нещата,които те заобикалят.Кой знае,може би тя да е някъде там и да те чака.
Не търси любовта, тя сама ще те споходи като му дойде времето.
ПС - влюБя, а не влюВя![]()
Първоначално написано от StringTheorist
![]()
![]()
тва ме разби ... ,но все пак StringTheorist е прав/а
\/
нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...![]()
Първо, ще изкоментирам по - съществената тема, която се въведе тук - вземи си дуфалак.
Така, сега - второстепенната - това да не е искам - не искам - не срещаш човека - не се взлюбваш, срещаш човека - влюбваш се. Няма страшно, ще дойде време и ще се влюбиш.
Иначе, че пропуснах - може и да не ти се наложи да пиеш дуфалак - понякога сливи с мляко помагат повече.
задължително ли трябва да се влюбиш в точно определен период от време?
МОМИЧЕ!
да не би някъде да имаш написан график, че трябва да се влюбиш..то не идва с "искам да се влюбя!"Първоначално написано от stupid0boy
![]()
I don`t care .. ;] ..
"влювен" ?!?!![]()
![]()
![]()
п.с. Лапее мъничък си още .. на тези години това ти е най - малкия проблем ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
"От доста време не съм си правила палачинки"
"От 2 месеца не съм забивал женско "
Точно така ми звучи като цяло написаното и си вадя извода ,че вече и за любовта измислихте срокове и както ако си на 13 и не си правил секс си looser , така и непременно трябва да си се влюбвал до мах 15г. -иначе НЕ ста'аш ,брат ! Пораснете !
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Радвай се.Първоначално написано от stupid0boy
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
Да!, защото за съжаление в повечето случаи не е взаимно, а като луднеш по някоя и тя ако не ти отвърне се получава много кофти ситуация... Така, че спокойно, рано или късно ще стане. Само гледай да не ти дойде като гръм от ясно небе...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ако си изкараш пишката от гъза,чувстото че постоянно ти се ака би трябвало да изчезне!Първоначално написано от StringTheorist
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!