.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на BigFakeSmile

Проблем...;[[

ох...;х
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    столицата
    Като за начало спри да се напиваш...

vzimai seriozni merki mili4ka...klinika i te takiva...a ako ne ti se zanimava vklyu4i na turbo volqta si i deistvai po v1prosa da go spre6... ade uspeh!!
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Ако наистина правиш това, което си описала по-горе - означава, че стоиш на едно място и пречиш сама на себе си като не се хващаш в ръце. Загубата на едно момче не е края на светът, както биха казали повечето.. просто се поогледай.. ще откриеш толкова много други.. ако опиташ да бъдеш с тях - ще забележиш, че приятното чувство те обзема отново и някак си ще усетиш "движение", ще усетиш, че преминаваш напред в живота си..

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от love_avril
    e ne 4ak 4e sym..piqnica ama ve4e 3-4 pyti sym se napivala i sym pravila gluposti zn 4e ne e mn ama sym syjalqvala
    Спокойно, ще е оправиш. И аз имах такъв период и кви ли не съ ги вършила... Веднъж баща ми дойде да ме прибира щото нямаше как да си стигна в нас от много пиене. Ама се осъзнах и влязох в правия път. Просто приеми, че от пиенето по - добре няма да ти стане и си мисли: "Не. Не. Ама... водка... ... Не... ама уискиииии... Ама... НЕ!!! " и ще се оправиш, споко.

ako misli6 da go 4aka6 6te zagubi6 cqla godina ot jivota si ei taka na vqtara ..zabavlqvai se prodalji s normalniq ritam na jivota si samo apri da pie6 i tn

Спри да пиеш, просто е, пък и после махмурлука, не е хубаво нещо

Град
    столицата
    Ей верно бе,чак сега се сетих.Решението е ясно! Жулиш по шкембе чорба след пиянството и си като пушка

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Кофти... Наистина решението е сама да се вземеш в ръце... Със загубата на някакво момче, както казаха по-горе, не идва краят на света, а ии да идваше, пиенето нямаше да промени нищо, с нищо нямаше да помогне... Просто се замисли за момент и открий тези неща, които са важни за теб и които имат хубави последствия, и прави тях. Заеби пушенето, пиенето, тупането... до нищо хубаво не водят...
    mindscan

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Проблем...;[[

Цитирай Първоначално написано от love_avril
    pyrvo sry 4e ne pi6a na BG..ama ne sym na mo qkomp i tuka nqq...
    taa...imam problem...pyrvo mom4eto koeto obi4am zamina za 4ujbina i 6te jivee tam 6te se vyrne samo za malko i to sled godina...a az naposledak mn piq..4e i pu6a..i neska daje smyrkah no dobre 4e ne be6e ni6to silno i nai golemiq mi problem e 4e piq..napivam se i posle hodq pri mom4etata koito haresvam i im go kazvam...a te esT kak 6e reagirat...ne iskat ni6to ob6to s piqnica...i nz kvo da praq vinagi kato se napiq i po4vam da pla4a za tova mom4e..mislq si 4e go nqma i kolko ni e bilo hubavo zaedno..i kolko go obi4am, za6toto naistina go obi4am..nz kak da spra molq ne me mislete za ligla..i ne mi se karaite nqmam nujda ot tova sega...
    Ето това е масовото положение
    при младите хора.
    Това е "бъдещето" на България.
    Пази боже...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    с0фия
    приеми го факта и след време ще го позабравиш тва момче и ще ти е по добре .... и спри да пиеш алкохола нема ти го върне
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пиши на кирилица плс
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    ще пропаднеш докат са варне любовта ти
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    Цитирай Първоначално написано от Love0nlyMyself
    приеми го факта и след време ще го позабравиш тва момче и ще ти е по добре .... и спри да пиеш алкохола нема ти го върне
    Да!
    Определено алкохола неможе да върне никой/за съжаление не стават такива чудеса/
    Стегни се, вземи се в ръце и си живей живота, защото е само един!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами ,както те посъветваха всички,живота е само един и той "не свършва" подчертавам "не свършва",само защото едно момче си е отишло ,ти трябва да пропилееш себе си ?

Време е да се стегнеш,да се вземеш в ръце.Да си кажеш ,че не всичко свършва до тук..да захвърлиш чашата и да не се излагаш повече.
    Трудно ще е ,никой не е казал ,че в живота ни ще има лесни неща.Ние сме длъжни да ги преглътваме и да продължаваме напред.

Успех
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    ще пропаднеш докат са варне любовта ти
    Така е
    И аз имах период, в който се напивах ама е супер глупаво.Ще ти мине мерака, ама трябва да смениш компанията, докато не са те развалили напълно

Град
    in the reality : )

Re: Проблем...;[[

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    pyrvo sry 4e ne pi6a na BG..ama ne sym na mo qkomp i tuka nqq...
    taa...imam problem...pyrvo mom4eto koeto obi4am zamina za 4ujbina i 6te jivee tam 6te se vyrne samo za malko i to sled godina...a az naposledak mn piq..4e i pu6a..i neska daje smyrkah no dobre 4e ne be6e ni6to silno i nai golemiq mi problem e 4e piq..napivam se i posle hodq pri mom4etata koito haresvam i im go kazvam...a te esT kak 6e reagirat...ne iskat ni6to ob6to s piqnica...i nz kvo da praq vinagi kato se napiq i po4vam da pla4a za tova mom4e..mislq si 4e go nqma i kolko ni e bilo hubavo zaedno..i kolko go obi4am, za6toto naistina go obi4am..nz kak da spra molq ne me mislete za ligla..i ne mi se karaite nqmam nujda ot tova sega...
    Е как така харесваш други момчета, при положение, че си влюбена в този, дето е заминал за чужбина!?!?

П.П. Това, че се напиваш само ти можеш да го спреш. Ако си мислиш, че си много готина, като се напиваш "от любофф" много грешиш!!
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Добре...щом го правиш за него от болка и от тъгa,помисли си дали той би искал да те види такава или по-скоро би искал да те види силна и щастлива,освен че е жалко за другите около теб,е жалко за самата теб.Замисли се над постъпките си и се осъзнай малко,защото живота е твой и ти си решаваш какво да правиш,но така нараняваш приятелите ти и семейството защото едва ли им е приятно да те гледат как пропадаш! Замисли се струва ли си всичко само заради него? При положение че той едва ли би искал положението да е такова...замисли се над постъпките си и вместо да давиш мъката в алкохол и на следващия ден да се чувстваш още по-зле,се занимавай с нещо,което те разсейва и не те кара да мислиш за проблема.

За "АА" да си чувала?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си