- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелство или лубов
мм незнам как да започна .. братовчетка ми аа тя ми беше най-добра приятелка .. или поне аз така съм си мислила ии сичко започна от както се намеси едно др момиче тя започна да стари от мен започна да се отделя да и казва неща които на мен не беше споделяла но както и да е разбрах за какво става вапрос попитах я ии тя излезе с номера че я била срам от мен таи като ме е мислела за по зряла незнаела какво ще кажа как ще реагирам ии т.н. както и да е изяснихме се ии за момичето което споделяше което мислеше за мн по добра приятелка от мен разбра какво представлява разбра какво цели а именоо да ни раздели .. мм мина се известно време ацки мн се зближихме с братовчетка ми ии наистина бяхме неразделни .. но както и преди тя не спираше да ми завижда доиде едно момиче което ме харесваше отдавна ноо и тя го харесваше аа на мен ми беше безразличен но вапреки това му убращах внимание ии таи като тя го харесваше и не ми каза аз продалжавах да го зарибявам макар че нз и аз защо .. иии както и да е скарахме се с брачетката тя ми излезе с номера чее сам била се цупила и т.н. аа тогава наистина не съм правила такива изпалнения .. в последствие разбрах че е заради него ..защото той ми каза тя какво изпитвала кам него ии сега аз сам с него .. ии съм скарана с нея хахх леко убаркващо ама нз наистина какво да правя ..
Приятелка която съм правила всичко за нея по каквили не начини съм и помагала ии в същото време тя ми е завиждала за всичко което имам
.. или Приятел/гадже/ кам които не изпитвам чустфа ноо се усеща че скоро ще го заобичам .. незнам наистина какво да правя
![]()
ако някои може да ми даде съвет .. ще съм му ацки благодарна![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.