- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми имам проблем :(
Ляляля
![]()
![]()
![]()
oooo neeeeee
xaXaxaXax ... mi p1ha6 si ezika v ustata na gadjeto...e taka.. tctct![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Всъшност вадиш езика на обувката си и го пъхаш в устата и и тя трябва да започне да го дъвче
Първо ни кажи къде точно искаш да целуваш с език, че тогава да тръгнат обясненията..
хахх има още колко и колко такива теми тука .. ама както и да е
да интересно ти е защото ти е интересно .. аа сиг ли си че ваупще можеш да се целуваш и просту искаш да разбереш как става ..![]()
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
iiiiiiyyyyyyyy
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
![]()
![]()
spaaaam
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Мислех си, че това е ТИЙН форум.![]()
mindscan
Тоя пич ме кефи,чак сега видях,че е редактирал.От 9 годишен ще става плейбой.Пич мога само да ти кажа,каквото и да не правиш,прави се,че знаеш какво правиш и трябва да изглеждаш като гъзар,което не означава,че не стоя зад думите си с езика,съветът е в сила![]()
Lqlqlq
Айдее Айде... сънчо отдавна мина..малките деца по леглата.. ш'е те еба в спамера...Първоначално написано от Spoofer
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+ pesten xilqdiПървоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
![]()
![]()
Те т'ва е моят девиз,пич ВЕЛИК СИ !Първоначално написано от Spoofer
hxhaah ;]Първоначално написано от zaraaa
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Тц тц тцВие друга работа нямате ли си?
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Момче много си малък да задаваш такива въпроси . Изчакай някоя друга година и ела пак да питаш .![]()
тцтц за кво пълните форума с такива простотии нз![]()
baahti lapetata as oniq den nau4ih za toq sait te tuka ve4e temi pi6at![]()
Shte ti kaja neshto;kogato naistina e doshal momenta da se celunesh za prav pat ot liubov ezika sam ti deistva![]()
pak vii na 9 ti da ne mislish 4e i toi she e navit oshte v na4aloto s ezik da se celuvate
![]()
![]()
![]()
as se ucheh s golemite....kato igraha na rozi4ki,risk ili istina,.... i hoih s tqh da igraq
baahti lapetata as oniq den nau4ih za toq sait te tuka ve4e temi pi6at![]()
Shte ti kaja neshto;kogato naistina e doshal momenta da se celunesh za prav pat ot liubov ezika sam ti deistva![]()
pak vii na 9 ti da ne mislish 4e i toi she e navit oshte v na4aloto s ezik da se celuvate
![]()
![]()
![]()
as se ucheh s golemite....kato igraha na rozi4ki,risk ili istina,.... i hoih s tqh da igraq
![]()
![]()
![]()
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Еми като си закъснял толкова...
Ще страдаш сега!
Вечно!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg