Нали знаеш, че не може да ти върви навсякъде. Все нещо ти куца друго-здраве, пари, късмет.....просто в живота има баланс. Радвай се на щастието си. В твоя случай мисля, че е просто плод на характери-може би сте тихи и кротки двамата. Ако някой беше бурен и емоционален, едва ли щяхте да се разминете и 4 дни без спор или караница. И аз съм с мъжа 4 години вече(днес ги правим), но се караме доста често. Понякога за глупости, понякога и за по-сериозни неща. И няма как да е иначе, защото съм раним и открит човек, не си поплювам и си казвам всичко на сърце. Вие явно и двамата не сте от този тип хора и е нормално да нямате караници и спорове. Но и прекалената монотонност не е хубава. От днешна гледна точка оценявам всеки спор и скандал много повече от всеки интимен и роментичен миг. за мен те са били крачката, която ни е засилвала да продължим напред с нова сила, да направим нужната промяна, ако щеш да има за какво да се сдобрим, да се гушнем и да си кажеме, че не можем 1 без друг.......Ако не се караме 1 седмица, ще излудея.....ще си помисля, че нещо съм болна или че съм се дрогирала.........В крайна сметка всяка връзка е индивидуална. Аз обаче предпочитам "камъни да влачи любовта", както пее кака Преславка....