- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "Момчетата за малко ... Приятелите завинаги" ДА БЕ
сКАРАХ СЕ С НАЙ=ДОБРТАТА СИ ПРИЯТЕЛКА ЗАРАДИ ГАДЖЕТО И което постоянно ме обвинява че съм виновна за всичките им скандали ...С нея си наговорихме куп глупости ... Кажете ми може ли едно наистина добро приятелство да се съсипе заради някакво си момче ... ?!
![]()
![]()
![]()
...
Едвали сте си съсипали приятелството .. спкс ще се оправите до няколко дена![]()
Ако това е съсипало наистина приятелството ви, значи че не е било истинко.![]()
Трябва да я питаш дали предпочита приятеля си пред теб..и приеми отговора като окончателно решение!![]()
in defense of our dreams...
след като приятелството ви се е съсипало от едно момче, значи така е станало по-добре![]()
priqtelstvoto ni be6e istinko ... !!! prostoo tq go obi4a mnogo i ne ogada i obesnq 4e rano ili kusno 6te skusat ... taka de na 16 godini nadali 6te se ojenqt .. Gadno mii e :S![]()
Не се знае колко ще се задържат...
Ако наистина имате силно и искрено приятелство, то ще устои на "пречките". Може би момичето просто е много влюбено и не вижда грешките си. Опитай се да поговориш хубаво с нея.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ako ti be6e istinska fr nqmashe da se skarate za tova.. izvodite si pravi samaПървоначално написано от Lonely_lady
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1Първоначално написано от ``bitch``
![]()
Аз също се скарах с най-добрата си приятелка заради подобна глупост ... като се видиме понякога дори не се поздравяваме,не поддържаме никакви отношения вече и всяка си намери нова компания... но аз от самото начало разбрах,че щом за такива неща е готова да преебе приятелството ни,значи толкова и е пукало и за мен ... пък и не възнамерявам на никого да се моля ... да прай квот знае:P
Ами эдобрите се,на трябва да се карате заради момче.Пък и като той те обвинява постоянно,излизай само с нея и и обясни всичко.
Не, естествено, но истинско приятелство в днешно време...супер трудно се намира, да не напиша, че направо няма.![]()
То по твойта логика и момичето не е единствено.Първоначално написано от ``bitch``
Don't worry, be happy!
Тука немога да се съглася с тебПървоначално написано от dark_sw
Естествено всеки има право на мнение.Аз съм на 19 години и от 4 години съм с една и съща компания,минали сме през какво ли не и караници и тем подобни и който си хване приятел или приятелка винаги сме заедно...Единственото нещо което ще ни раздели това е живота,всеки заминава да учи някъде
.Но мога да ти кажа,че истинско приятелство има само трябва да повярваш в това
А по въпроса поговори с нея,обясни и как се чувстваш,кажи и ,че той не ти пречи може да си излизате заедно.Поговори и с него разберете се и се забавлявайте заедно
Успех
Ако до няколко седмици, месец не осъзнае грешката си значи не си струва. За**и я и продължи напред.
П.П. И това, че момчетата са за кратко, приятелите завинаги поняко е вярно, понякога не е. Понякога любовта е истинска и оставаш с момчето за дълго. Лелее каква романтичка съм![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.