- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам страх от отхвърляне.
Явно е породен от ниското ми самочувствие. Винаги ме е страх да направя първата крачка и втората, и третата... Накрая провалям всичко, само защото давам грешни сигнали и момчетата си мисля, че не ги харесвам. Някакви съвети?
mindscan
Ne si samo ti i az sam taka pri men ne samo4uvstvieto kolkoto gordosta ....
Ех,ами просто се отпусни и да не ти пука,прави си и 1вата крачка,и нататък-в крайна сметка,ако не опиташ,няма да знаеш какво си можела да имаш,а като гледам има достатъчно момичета,дето да не им липсва смелост...не бъди страхливка,а прави,каквото си намериш за добре,като си харесаш някого,давай директно,пък квото излезе..Първоначално написано от preichetoy
![]()
Първоначално написано от MP
+1Първоначално написано от make_you_mine
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Не разбирам какви отговори търсиш след като сам си отговаряш на въпроса и дори мога да кажа, че проблема ти е решен - ниското самочувствие води до подобни истории.. живей си живота и гледай нагоре, но гледай да не литнеш нависоко..
При мен проблемът е, че супер много се притеснявам какво ще стане ако ме отхвърли, прекалено много ще се срамувам. Егото ми ще бъде наранено. Може би наистина е по-скоро гордост.
mindscan
Еми чудо голямо. И да те отхвърли. Не е единствения.Първоначално написано от preichetoy
Друг път гордостта, вас май ви е страх да сгрешите, както казах промени сигналите, дръж се естествено, щом момчето те е харесало, ткава каквато си, няма никакъв проблемПървоначално написано от ReBэLdE
![]()
Коя зодия си? (В момента разглеждам астрологически сайтове - б.а.)
Дева съм.Първоначално написано от be_true
mindscan
Първоначално написано от ReBэLdE
![]()
![]()
![]()
така е, познавам те, много добре, като петте си пръсти на ръката, не ми говори ти на мене тия и не ми излизай с ГОРДОСТ! Като искаш и психологически портрет ще ти напря....Айде със здраве, че оспамихме темата
![]()
![]()
Дай по skype
![]()
![]()
Мога само да ти кажа,че момчетата не отхвърлят толкова лесно,ако се лепне нещо и ако не е грозно, (демек,ако е хубаво според средностатистическите стандарти(което включва и коефицент на интелегентност) )е добро дошло![]()
Не съм много убедена, че момчетата харесват умни момичета...![]()
mindscan
Може би именно пободни убеждения те докараха до такъв страх от отхвърляне.Трябва някой ясно да ти каже,че момчетата (е не всички) се притесняват поне колкото момичетата,ако не и повече и ,че никой няма да те отхвърли,ако не те мрази примерно,за повечето това е нов шанс,ще се изкефат на възможността ако ги кефиш външно,ще те опознаят и така,но няма толкова лесно да те отхвърлят.И да,трябва да сте умни,не тъпи като бъчви.
Аз никога не показвам на едно момче,че го харесвам...незнам защо![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Значи имаш силен асцендент. Не е присъщо за девите.
Не че ще те успокои, но гледай при мен как е:
Общувам без задръжки, но когато някой ми харесва се отдалечавам или пък го нападам при всеки контакт. Ако, все пак, той прояви интерес и е достатъчно силен/инат/глупав да го сподели и да го показва доооста дълго време, тогава го заливам с цялата си обич... На някои им идва в повече. Бля, бля... среднощни приказки...
Обикни себе си! Малка си още, ще има да порастваш, да се опознаваш в детайли, да се променяш...
Същата ситуация...Първоначално написано от be_true
mindscan
+100 и аз така мисля, нищо, че съм момиче :PПървоначално написано от MP
МР, ти момиче или момче си?
mindscan
Нямам отговора, който търсиш, съжалявам.
[Оф, гледам Гърлс,Интеръптед ... не може ли в събота вечер да пуснат нещо леко?! форгет ол йоър трабълс, форгет ол йоур кеърс енг гоу даунтаун... ля ля ля ля... може би съм луда... а нормални дали са останали... ю'ър гона би олрайт]
Основният проблем на хората е, че сами не познават себе си, не знаят какво искат... мислят си, че знаят, но все грешат в преценката си.
Липсва ти обич, нали? Казват, че като се научиш да даваш, получаваш. Е, не е баш така. Тоя форум ме побърква. Колко безмозъчно тъпо е да харесаш(по-силна дума, която няма да напиша) човек от форум? Човек, който те напада. Който ти обещава света и след малко си го взима. Който в стремежа си да се откие, да докопа щастието, завлича теб надолу в дупката, тъкмо когато си готова да летиш...
Оф, извинявам се, не целя да превръщам темата ти в моя. Просто късният час си казва думата, не мога да спя, защото не ми се сънува, продължавам да си пиша глупостите:Д Простено да ми е:Д
Харесва ми това, което пишеш, но не разбрах нищо.. Тоест разбрах смисъла, но не разбрах връзката.![]()
mindscan
Трябва ти нещо, с което да си дигнеш самочувствието.
като излизаш се напоконти повечко и прави по еди си кви движения, за да може да те забелязват повече момчетията. И така лека полека нещата мое си дойдат на местото.
Другия, по-трудния вариант е да започнеш да мислиш по-оптимистично и да престанеш да си втълпяваш в главата, че може да стане и най-лошото.
То както и да го гледаш дори и да си най-яката пичка, винаги ще се намери някой който да те отхфърли.
Нема смисъл си живееш такъв живота.
Мисли по-трезво исе наслаждавай на всеки момент.
Оф, не знам.
То, всъщност, това не става лесно, нито се надявай да стане скоро.
Просто след време ще виждаш и чувстваш нещата по коренно различен начин от сега.
Тъпото е, че тая тема сеа ще я има 2-3 дена, всички ще ти кажат всевъзможни неща и след седмица няма и да помниш кой какво ти е казал, за това сега се остави така, пък след време няма да те е толкова страх от тва 'отхфърляне"