- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ох..... искам си го за мен
Аз си харесах едно момче напоследък...запознахме се наскоро...не си бяхме говорили повече,ама...оня ден той ме заговори...ии такова,мн е готин той,пък и аз съм свястна(не че нещо,ама си е така) и някак си държа се мило и вс 6,сега се чудя...искам да му направя някъв по-деликатен намек... не е онова момче от предната ми тема 'ебача',тоя не го знам какъв е точно,ама не ми изглежда на такъв..знам,че ако се настройвам нищо няма да излезе,ама ми се иска наистина ми се иска да се получи нещо ...![]()
Това е една от безсмислените теми,защото ти знаеш какво искаш,а какво трябва да направиш е изключително очевидно.
Еми работата е там,че за мен не е изключително очевидно какво точно трябва да направя,затова пускам и темата..Първоначално написано от MP
Деа знам бе, девойко.
То в твоя случай освен да използваш некви женски трикчета за съблазняване, кво друго си мислиш, че можеш да направиш!?
За да го впечатлиш по някакъв начин - се налага да излезете.
Ся, за впечатление не е нужно да сте излезли, но за да му покажеш някво Умствено такова се налага да излезете.
Всеки случай недей го кани ти.
деа са, не можеш ли д анаправиш нещо някак си да те покани той сам ?!?
офм, и аз нз кво написах![]()
И що,кво ще стане,ако аз го поканя да излезем?Първоначално написано от cherinka
Иначе може да си чакам...или да го съблазнявам...пак все тая...
![]()
Е, че що пък да е все тая бе, като е все тая, защо по дяволите се занимаваш с неща, от които знаеш, че няма нищо да излезе?Първоначално написано от make_you_mine
А защо (като за начало) не му намекнеш,че искаш да излезеш с негоПървоначално написано от make_you_mine
пък после му намеквай други неща...
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Първоначално написано от make_you_mine
Еми ти какво друго искаш да правиш ? Де да знам и аз... Пишете си по скайп, опознавайте се...ако излизате често в една компания си лафете и те нещата сами ще станат ако е писано. Пускай си там чара, трикчетата тва онова... Ако и той има някакви намерения към теб няма да чака много, за да ти ги покаже![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Кой ви каза да пускате лИбовни теми посред нощите, бе?:Д
Няк'ва конспирация надушвам, да не наближава пълнолуние?
МП кефи! Днес само неговите(предполагам) мъдри слова чета.
В смисъл...едва ли много ше ми падне гарда,ако го поканя...е,може и с намек за покана де,така си е...на място ше преценя..сякаш..Първоначално написано от Take_That
И аз, едно време като теб, твърдях, че не само мъжете са длъжни да ни канят първи на среща, но с времето осъзнавах все повече и повече колко много съм грешалаПървоначално написано от make_you_mine
Добре, ве майна, представи си, че той НЕ те харесва и НЕ изпитва нищо към теб и НЕ му е до теб и да се занимава с теб. Като го поканиш мислиш ли, че няма да си каже "Епа, тая май бая ме харесва", смисъл.. искам да кажа, че не е хубаво да позволяваш на някого да си мисли, че го харесваш повече отколкото той теб! Тва е златно правило, а бива нарушавано като се опитваме да поканиме някой момък на среща.
Естествено, историята е виждала и обрати на тая ситуация, ама както и да е. Важното е, че булшинството не приема жена да кани мъж.
Тъй, че се стегни и ако искаш ти д абъдеш търсената, канената, сваляната, като за начало започни с некви прости намеци.
и аз това й повтарям от одеве...Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Ми някой от днешните момчета са такива сухари, че трябва Ние - Момичетата да направим 1-та крачка!Първоначално написано от cherinka
![]()
Ами...мила на колко си? Щото аз горе-долу преценявам,че едва ли е безразличен ..така поне ми изглежда...аз съм на 18 и въпреки това на моменти се чувствам несигурна и се чудя дали да поема инициативата или не..Първоначално написано от cherinka
Ест, че и аз съм се чувствала така.Първоначално написано от make_you_mine
Просто не мога да ти обесня как с течение на времето съм стигнала до това мое мнение, че не си заслужава ние да правиме първата крачка.
Просто нещо, което наистина си заслужава в нашия живот то ще ни покани първо ахаха.
Карай ся, тва не е замисъла на темата ти кой какво кога що.
И все пак, някой с нещо помогна ли ти поне Малко? С нещо насърчиха ли те?
едва ли сме ти казали нещо ново, но както и да е..![]()
Еми почвай да му обръщашПървоначално написано от make_you_mine
повечко и по-специално внимание,
смс-и,звънкй му,излизайте,забавлявайте се...
И ще си проличи какво ще стане.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ами да, защо не го поканиш да излезете и така. Или по някакъв начин да започнете да се зарибявате
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
То и аз искам Linkin Park за мене си само,ама ..![]()
![]()
Според мен не си достатъчно "Готина" за този пич, моят съвет е - Откажи се! Хвани си зубър, те са на твойто ниво, нямат никакви критерий, биха взели всяка, защото осъзнават, че са гнусни и ще умрат сами!
I Want To Play a Game!
+1, ест, че като толкова го харесваш трябва или да го поканиш ти или да го накараш той теб по някакъв начин. Какво толко сложно има?Първоначално написано от MP
1. Ти го каниш, той не те ще THE END
2. Ти го каниш, той те е харесвал, ама като види, че си хлътнала по него, му ставаш безинтересна и THE END
3. Въртиш го, съблазняваш го, подлудяваш го, той те кани и HAPPY END
И всичко това 100 на 100 и сама си го знаеше...
vij mila tva 4e ti e govoril milo neozna4ava 4e si pada po tebis4akai malko i togava si vadi izvodi gledai ne samy kak ti govori ami vij da li ti pravi nameci dali te gy6ka i takiva ne6ta
da ne stane taka4e nakraq da izglejda6 katy glopa4ka pred negy i da govorqt tas pak i kazaha dve mili dymi i si misli 4e q haresvat
is4akai malko
![]()
Аз пък да ви кажа,като преспах, ми дойдоха гениални идеи. Смятам,че нямам какво да губя. Квото и да направя,ще го опитам. Да си го кажа в прав текст,имам си достатъчно самочувствие и независимо как ще реагира той, не ми пука. Принципно мога да си имам,което си поискам момче,не ми се е случвало да ми отказват. Но както и да е,специално с този мисля и се надявам,че ще излезе нещо хубаво.
![]()
Пък и да не е ГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ,за да не ме иска,бе. Хаха. Всичките ми приятели викат,че някой трябва да е мн изпаднал,за да не ме поиска,а и аз самата смятам така.Виж,дали и с него ще се получи,само силно го искам,дано стане...
Леле, бахти самочувствието ... ще видим дали ще си го запазиш, ако те отреже![]()
So free
katy si tolkova jelana ko sa nadqva6protivore4i6 si mili4ka parvo obesnqva6 kolko si varvejna posle 4e se nadqva6 da te iska
poslednu