.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

a i davai go po skromno ne hubavo da se isfarlq6 6toto izglehda 4e ima6 fal6ivo samy4yvstvie

Град
    Cofia
    Ти ли може да има6 секи който поиска6 бе ПАЧА!? ти си тъпа като гъз бе виж се кфа си жалка нали може да имаш който си поиска6 бе !? Що влизаш във форумчето да иска6 съвети бе! нали си голема путка ама не6то не знае6 кфо да прави6 с момчетата ! ЖАЛКА СИ !

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    да басиии и готината пичка не може да се сети какво да прави за да свали едно момче сори ама наистина много си противоречиш,както и спомена Dqvolitata

Град
    Paradise
    TцТцТц... леле великото маце... как ли не... Истински готините момичета не задават въпроси от типа на "Ама аз кво да правя" Те просто ЗНАЯТ.

Аре среща на НДК в 17:00, ше се хванем на 100 лв, имаш 30 минути да ме свалиш, ако не успееш - губиш и ше се окаже, че не си толко готина пичка!
    I Want To Play a Game!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Леле, бахти самочувствието ... ще видим дали ще си го запазиш, ако те отреже
    И да ме отреже,слабо ме засяга,смисъл харесва ми,ама категорично не е от такова значение...самочувствие си имам,а просто попитах нещо,защото всеки понякога се чувства леко объркан, а вие какво ми се нахвърлихте,аз нямам думи. Знам,че ви дразнят хора,които си имат конкретно мнение за себе си,ама какво да се прави. В темата ми не беше това целта,да изтъкваме колко аз съм готина или не. Не смятам,че някой тук го засяга. Като толкова съм ви издразнила,ми не пишете бе,пфф. Иначе не съм от София... Както и да е.... Не е от значение,аз смятам,че от опит глава не боли.

mili4ka tova "ISFARLQNE" det my odari po rany napray gi razbi vsi4ki

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dqvolitata
    mili4ka tova "ISFARLQNE" det my odari po rany napray gi razbi vsi4ki
    Просто съм надъхана,насърчена,окрилен а...каквото щете му викайте.

naaa kakvo si nadahana,nasar4ena i tai natataka

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dqvolitata
    naaa kakvo si nadahana,nasar4ena i tai natataka
    Ми за него де..пфф повече няма да го приказвам,че да не вземе да се оплеска сичко накрая. Както и да е. Пожелайте ми късмет.

1во се сближете след тва му искай скайпа или номера на GSM-a... пишете си в скайпа и ако мислиш 4е си готова му кажи 4е ти е симпатичен .... после всичко е в негови ръце :P

Направи света по-добър, стани съветник на Буш!
    I Want To Play a Game!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си