- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ох..... искам си го за мен
a i davai go po skromnone hubavo da se isfarlq6
6toto izglehda 4e ima6 fal6ivo samy4yvstvie
![]()
Ти ли може да има6 секи който поиска6 бе ПАЧА!? ти си тъпа като гъз бе виж се кфа си жалка нали може да имаш който си поиска6 бе !? Що влизаш във форумчето да иска6 съвети бе! нали си голема путка ама не6то не знае6 кфо да прави6 с момчетата ! ЖАЛКА СИ !
да басиии и готината пичка не може да се сети какво да прави за да свали едно момчесори ама наистина много си противоречиш,както и спомена Dqvolitata
TцТцТц... леле великото маце... как ли не... Истински готините момичета не задават въпроси от типа на "Ама аз кво да правя" Те просто ЗНАЯТ.
Аре среща на НДК в 17:00, ше се хванем на 100 лв, имаш 30 минути да ме свалиш, ако не успееш - губиш и ше се окаже, че не си толко готина пичка!
I Want To Play a Game!
И да ме отреже,слабо ме засяга,смисъл харесва ми,ама категорично не е от такова значение...самочувствие си имам,а просто попитах нещо,защото всеки понякога се чувства леко объркан, а вие какво ми се нахвърлихте,аз нямам думи. Знам,че ви дразнят хора,които си имат конкретно мнение за себе си,ама какво да се прави. В темата ми не беше това целта,да изтъкваме колко аз съм готина или не. Не смятам,че някой тук го засяга. Като толкова съм ви издразнила,ми не пишете бе,пфф. Иначе не съм от София... Както и да е.... Не е от значение,аз смятам,че от опит глава не боли.Първоначално написано от CBupen`3aeK
mili4ka tova "ISFARLQNE" det my odari po rany napray gi razbi vsi4ki![]()
Просто съм надъхана,насърчена,окрилен а...каквото щете му викайте.Първоначално написано от Dqvolitata
![]()
![]()
naaa kakvo si nadahana,nasar4ena i tai natataka![]()
Ми за него де..пфф повече няма да го приказвам,че да не вземе да се оплеска сичко накрая. Както и да е. Пожелайте ми късмет.Първоначално написано от Dqvolitata
![]()
1во се сближете след тва му искай скайпа или номера на GSM-a... пишете си в скайпа и ако мислиш 4е си готова му кажи 4е ти е симпатичен .... после всичко е в негови ръце :P![]()
Направи света по-добър, стани съветник на Буш!
I Want To Play a Game!