Цитирай Първоначално написано от cherinka
Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
И що,кво ще стане,ако аз го поканя да излезем?
И аз, едно време като теб, твърдях, че не само мъжете са длъжни да ни канят първи на среща, но с времето осъзнавах все повече и повече колко много съм грешала

Добре, ве майна, представи си, че той НЕ те харесва и НЕ изпитва нищо към теб и НЕ му е до теб и да се занимава с теб. Като го поканиш мислиш ли, че няма да си каже "Епа, тая май бая ме харесва", смисъл.. искам да кажа, че не е хубаво да позволяваш на някого да си мисли, че го харесваш повече отколкото той теб! Тва е златно правило, а бива нарушавано като се опитваме да поканиме някой момък на среща.

Естествено, историята е виждала и обрати на тая ситуация, ама както и да е. Важното е, че булшинството не приема жена да кани мъж.
Тъй, че се стегни и ако искаш ти д абъдеш търсената, канената, сваляната, като за начало започни с некви прости намеци.

Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
]
А защо (като за начало) не му намекнеш,че искаш да излезеш с него пък после му намеквай други неща...
и аз това й повтарям от одеве...
Ми някой от днешните момчета са такива сухари, че трябва Ние - Момичетата да направим 1-та крачка!